SKUD FRA HOFTEN UGE 36

SKUD FRA HOFTEN UGE 36

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

Jeg har købt den lækreste is (fra Ismejeriet), deler tips til at lave lister (endda mange lister), og så indbyder vejret på vamsede striktrøjer (i varme farver).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Skud fra hoften uge 36: Jeg har købt den lækreste is, deler tips til at lave lister (endda mange lister), og så indbyder vejret på vamsede striktrøjer.

Uge 36:

Jeg arbejder på en guide til Mallorca! 🙂

Har I været forbi Baum und Pferdgartens stock sale på Nørrebro?

Er du også vild med at lave lister?

Spice up up your Saturday with RiRi – hun gør det altid godt!

Vejret indbyder til lune, vamsede striktrøjer som denne og denne.

Hos Ismejeriet er det tilmed muligt at købe literis med hjem! Endda i tre forskellige smagsvarianter. Jeg har heldigvis fået lidt af deres sæson rabarbersorbet med hjem, mums! Det bliver da lidt farligt at studere på ITU lige ved siden af!

Ser I Alle Mod 1?

Altså der er hundens dag i morgen i Tivoli. Jeg…må…bare…derind! 😀

Jeg vil meget gerne lave gammeldags æblekage, men helst i en lidt sundere version uden flødeskum, da jeg alligevel ikke bryder mig om det. Tænker at chiagrød måske er et fint alternativ? Og så toppet med granola i en eller anden form.

Har du styr på efterårets helt store tendenser?

Skud fra hoften uge 36: Jeg har købt den lækreste is, deler tips til at lave lister (endda mange lister), og så indbyder vejret på vamsede striktrøjer.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?