SKUD FRA HOFTEN UGE 37

SKUD FRA HOFTEN UGE 37

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

Jeg har lyttet til en meget inspirerende tale (takket være min far), set den smukkeste nederdel (deler selvfølgelig link), og så undrer jeg mig over cykelhjelme (eller i alle tilfælde den ikke-eksisterende lovgivning omkring dem).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Skud fra hoften: Jeg har lyttet til en meget inspirerende tale (takket være min far), set den smukkeste nederdel, og så undrer jeg mig over cykelhjelme.

Uge 37:

Er du morgenmenneske eller ej?

Talen om livet. Se den.

Hvorfor bliver det ikke lovpligtigt at bære cykelhjelm?

Apropos transport – der er bilfri Søndag på Nørrebro denne weekend.

Inspiration til snacks – mine favoritter!

Hver dag ringer jeg til min mormor og taler i alt mellem 10 – 60 minutter. De samtaler er mit helle.

Et lille weekend-projekt: Downsize din garderobe til 37 stykker tøj!

Denne nederdel er noget af det smukkeste 🙂

470 street style billeder fra New York Fashion Week til en weekend i sofaen.

Er dette hightstreet fund fra Zara et go eller no-go?

Skud fra hoften: Jeg har lyttet til en meget inspirerende tale (takket være min far), set den smukkeste nederdel, og så undrer jeg mig over cykelhjelme.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?