SKUD FRA HOFTEN UGE 9

SKUD FRA HOFTEN UGE 9

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

Jeg snakker lidt om vejret (præcis som resten af Danmark), drømmer om materielle goder (gør klar til foråret), og skriver jeg lidt om alt mellem himmel og jord (præcis som altid).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Skud fra hoften uge 9: Jeg snakker lidt om vejret (præcis som resten af Danmark), drømmer materielle goder (gør klar til foråret), og skriver jeg lidt om alt mellem himmel og jord (præcis som altid).

Uge 4:

Sådan her har det altid været, haha! Endda før min mobil kunne tage billeder. Glæder mig til at blive hundeejer igen… i fremtiden…

Det er nu (ENDELIG) muligt at streame Bevery Hills 90210!

Har I prøvet at bruge en tungeskraber før?

Tænk at Johnny Depp skal optræde i Tivoli denne sommer! Håber han kommer som Jack Sparrow..

Disse grove gulerodsboller bliver helt sikkert bageprojektet for næste weekend, når familien kommer.

Skal I se Oscar-uddelingen? Jeg har faktisk aldrig set det. Kun små klip hist og her. Jeg ville heller ikke kunne holde mig vågen, haha.

I det mindste forstår mit cover fra Ideal of Sweden at fremprovokere en smule forårsfornemmelse. Er det ikke fint? Jeg drømmer også om dette og dette.

Michael har været små syg det meste af ugen, og hele weekenden er desværre gået med hoste, hovedpine og halsbetændelse. Stakkels mand <3

Avène Thermal Spring Kildevand er virkelig lidt af et mirakelmiddel!

Jeg drømmer bogstaveligt talt om denne jakke. Ubeskrivelig smuk…

Nyder virkelig at nye venskaber kan dannes gennem bloggen <3

Opfører jeres hår sig også helt umuligt pga. kulden? Elektrisk, uglet og ja bare ved siden af sig selv 😛 Kom så med mildere temperaturer!

Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?