SKUD FRA HOFTEN

SKUD FRA HOFTEN

Et skud fra hoften kan i følge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

Denne gang undrer jeg mig over dårlig kundeservice (hvor svært kan det være?), deler tanker om præsidentvalget i USA (som så mange andre), nyder synet (og smagen) af varm kakao og meget mere.

Jeg håber I vil dele jeres tanker med mig 🙂

Skud fra hoften indeholder små kommentarer til hverdagens mange begivenheder og finurligeheder. Uge 45 handler om dårlig kunderservice, varm kakao og USA.

Uge 45:

Varm kakao smager altid bedre, når der er ekstra fyld på toppen. Eller er det bare mig?

Jeg nåede aldrig at se den nye dokumentar om global opvarmning, som selveste Leonardo DiCaprio står bag. Fik I set den?

Jeg gætter på, at ramaskrigene over den nyvalgte præsident vil fortsætte de næste mange måneder, og det kan være svært at følge med i det hele. Til gengæld formår Størst – Special at tage præsidentvalget i USA ned på et underholdende, men troværdigt niveau, hvor det hele ses igennem Peter Ingeman og Rasmus Tantholdt øjne.

Hvor finder I pæne iPad cases henne? Jeg er på udkig efter et pænt, beskyttende cover til min iPad Air. Tip tages imod med kys-hånd!

Der er stadig hokkaido-græskar til salg i de fleste supermarkeder, og det er ikke nogen dum undskyldning for at give sig i kast med denne opskrift. Det ser jo alt for lækkert ud og suppe er altid et hit!

Josephine Skriver er virkelig en Lady Boss, som formår at bruge sin kendisstatus rigtigt. Har I læst dette interview med hende hos Eurowoman?

Mon denne smukke pels fra Meotine kommer online? Og hvornår lærer virksomheder at svare på kundernes kommentarer? Det andet virker en smule uhøfligt.

Jeg har indset, hvor meget jeg egentlig har savnet crossfit. Godt at være tilbage, så er der også plads til mere kakao.

Der er ikke lang tid til, at julegaverne skal pakkes ind, og hvorfor ikke gøre det personligt? Denne lille DIY er i hvert fald sød!

Det er helt utroligt, hvilken positiv effekt hunde-videoer har på mit humør. Se bare denne (græder af grin smiley). Jeg får aldrig nok! 🙂

Skud fra hoften indeholder små kommentarer til hverdagens mange begivenheder og finurligeheder. Uge 45 handler om dårlig kunderservice, varm kakao og USA.

Rigtig god lørdag <3

Share:

9 Comments

 1. november 12, 2016 / 4:54 pm

  Jeg nåede heller ikke at se dokumentaren desværre – jeg havde ellers bestemt mig for at gøre det! God lørdag til dig også <3

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 13, 2016 / 9:08 am

   Ja min BA opgave var vigtigere, men håber det bliver muligt at se den. Ved du hvor? 🙂
   Tak søde S.

 2. november 12, 2016 / 8:43 pm

  Jeg fik set dokumentaren, virkelig en god og vel informerende en af slagsen. Leo formår lige at gøre den 100 gange bedre, og så stiller han bare de rigtige spørgsmål. Og han er jo heller ikke den værste at kigge på haha;)

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 13, 2016 / 9:08 am

   Åh det lyder godt! Præcis som medierne har hypet den. Leo er jo bare kanon sej 😉 Haha for godt følge dig!

 3. monica
  november 13, 2016 / 5:37 pm

  Oh hyggeligt indlæg <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *