SKUD FRA HOFTEN UGE 33

SKUD FRA HOFTEN UGE 33

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

Oplevede den fineste solnedgang (i bilen på Mallorca), jeg sender de varmeste tanker til alle de pårørende (Barcelona, Kim og Nørrebro), og et nyt print har fanget min opmærksomhed (Ganni, Ganni, Ganni).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Skud fra hoften: Oplevede den fineste solnedgang, jeg sender de varmeste tanker til alle de pårørende, og et nyt print har fanget min opmærksomhed

Uge 33:

Game of Thrones bliver bare mere og mere spændende! Sidder næsten altid helt ude på kanten af sofaen, haha!

Om under en uge er jeg kandidatstuderende!

Michael gør, at jeg er jordens heldigste pige!

Ganni gør det igen. Og er faldet i med begge ben.

Det har været lidt dramatisk at komme hjem fra ferie. Skyderier her på Nørrebro og mystik omkring det forsvundne journalist, Kim, som sidst er set i live på en ubåd! Og nu også terrorangrebet i Barcelona. Det er så frygteligt! Mit ønske er, at medierne snart fokuserer mere på alle de store og små glæder, som i høj grad også fylder rundt omkring i verden <3

Hvordan drikker I jeres matcha te? Mangler inspiration 🙂

Vi så den smukkeste solnedgang på Mallorca. Se bare ovenstående billede taget fra bilen. Det ser jo helt eventyr-agtigt ud!

I næste måned skal jeg helt klart have fingrene i en ny regnjakke – og nok også et par regnstøvler!

Fasser partner? Haha, vi skal helt sikkert se ham!

Jeg vil altså gerne sætte tænderne i denne nudelret.

Kunne det friste med 10.000 følgere på Instagram? Ret tankevækkende artikel.

Skud fra hoften: Oplevede den fineste solnedgang, jeg sender de varmeste tanker til alle de pårørende, og et nyt print har fanget min opmærksomhed

Share:

2 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   august 24, 2017 / 5:36 am

   Tak for det søde Kathrine 😀 Det sætter jeg pris på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?