SKUD FRA HOFTEN UGE 4

SKUD FRA HOFTEN UGE 4

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

Jeg har fanget mig en forkølelse (det kommer altid ubelejligt), fået det fineste sofabord (endda i marmor), og så har jeg mange ting at se frem til (fleste sammen med familien <3).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Skud fra hoften uge 4: Jeg har fandet mig en forkølelse (det kommer altid ubelejligt), fået det fineste sofabord (endda i marmor), og så har jeg mange ting at se frem til (fleste sammen med familien <3).

Uge 4:

Tjek lige hvem der joiner Big Little Lies teamet?!

Fik I set vores nye sofabord? 

Et lille bagværks-projekt til weekenden.

Lidt videnskabelig-hyggelæsning om kloge delfiner. Tag jer tiden til det!

Hvornår kommer denne blazer tilbage i S? Det er faktisk svært at finde den perfekte blazer med tern!

Mine skønhedsfavoritter er lige på trapperne – sneak peek på ovenstående billede 😉

Forkølese kommer altid ubelejligt. Altid.

Haha, hvis bare. Jeg kan sagtens nikke med på nummer 12, 21 og 43! Lidt at summe over.

Danica guider til de bedste Amerikanske Realityshows. Måske man bør give det et forsøg? 😉

Den kommende tid byder på dejlige ting med familien. Jeg glæder mig <3

I morgen køber jeg friske blomster til mig selv. En glimrende god-weekend-og-god-bedring-gave.

Skud fra hoften uge 4: Jeg har fandet mig en forkølelse (det kommer altid ubelejligt), fået det fineste sofabord (endda i marmor), og så har jeg mange ting at se frem til (fleste sammen med familien <3).

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?