SMUGKIG IND I VORES SOVEVÆRELSE

SMUGKIG IND I VORES SOVEVÆRELSE

Jeg har glædet mig så gevaldigt til at kunne komme med et smugkig ind i vores soveværelse, som nu er ved at være helt færdigt 🙂

Ihh, hvor jeg knuselsker vores soveværelse. Vores helle. Sidste år købte vi en ny seng (verdens bedste køb) hos Bedre Nætter. Det er seriøst som at sove på hotel. Bare endnu bedre. Jeg elsker vores seng og at sove i den. Savner den oprigtigt, når jeg sover udenbys. Det er ikke kun, fordi den er vidunderlig at sove i, men også fordi den er virkelig fin og minimalistisk på trods af sin størrelse (180×200 cm). I kan læse meget mere om sengen lige her, hvor vi også købte den.

I sidste måned tilføjede vi så sengegavlen, som lige giver det sidste. Sengen er endnu mere behagelig at sidde i nu end tidligere.  Nyder at den er så høj (62 cm), at jeg kan ligge og kigge ud i øjenhøjde med vinduet.

I weekenden fik vi også hylden fra Bloomingville op over sengen. Det sætter lige prikken over i’et. Indretningen er rimeligt ‘clean’ og roligt, hvilket jeg synes er dejligt og skaber en god, afslappende stemning. Synes det er så pænt og stilrent, at det hele matcher på kryds og tværs. Vi mangler stadig lidt småting, som fx et natbord – hvilket jeg i øvrigt synes er virkelig svært at finde, eller er det bare mig?! Og så skal der måske et sengetæppe til eller et gulvtæppe, men rammerne er sat, og vi nyder vores lille, lyse hule 🙂

Jeg sover som en prinsesse i vores fine seng, men det skyldes selvfølgelig også manden ved min side <3

Jeg har glædet mig så gevaldigt til at kunne komme med et smugkig ind i vores soveværelse, som nu er ved at være helt færdigt. Ihh, hvor jeg knuselsker vores soveværelse. Vores helle. Sidste år købte vi en ny seng (verdens bedste køb) hos Bedre Nætter. Jeg har glædet mig så gevaldigt til at kunne komme med et smugkig ind i vores soveværelse, som nu er ved at være helt færdigt. Ihh, hvor jeg knuselsker vores soveværelse. Vores helle. Sidste år købte vi en ny seng (verdens bedste køb) hos Bedre Nætter.

Share:

3 Comments

  1. marts 27, 2018 / 11:26 am

    Det ER mega svært med sengeborde! Min kæreste og jeg købte nogen i afmagt dengang vi flyttede sammen, fordi de var de eneste, jeg ikke hadede. De røg direkte på genbrugspladsen, nu her da vi flyttede, fordi jeg var endt med at hade dem alligevel. Så nu prøver vi uden. Så må vi se, hvor længe der går, før jeg får nok af at glo på alt hans dimseri 😉

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?