DAGENS OUTFIT

SØNDAGSHUMØR

Nu er jeg i vaskeægte søndagshumør: den står på dynehygge og film. Efteråret kan været noget så charmerende, men også koldt og vådt.

Sådan en weekend kan hurtigt få ben at gå på, hva? Jeg har sørget for at fylde den med præcis det, som jeg havde lyst og behov for. Brunchhygge, gåtur i København og aftensmad kombineret med venindehygge og studieopgaver. Dertil også praktiske og nødvendige ting som rengøring, oprydning, afleveringer og læsning til næste uge.

I dag mødtes jeg med Natalie til brunch hos Souls og en efterfølgende gåtur ved Nordhavn. Vi strandede midt ude i det pludselige skybrud, men stod heldigvis i læ for både torden, hagl og regn under de store siloer. Det er underligt som vejret pludselig kan ændre sig! Efteråret kan været noget så charmerende, men det kan sørme også være svært at klæde sig rigtigt på i denne overgang fra semsommer til efterår.

Nu er jeg i vaskeægte søndagshumør: den står på dynehygge og film <3

Nu er jeg i vaskeægte søndagshumør: den står på dynehygge og film. Efteråret kan været noget så charmerende, men også koldt og vådt. Nu er jeg i vaskeægte søndagshumør: den står på dynehygge og film. Efteråret kan været noget så charmerende, men også koldt og vådt. Nu er jeg i vaskeægte søndagshumør: den står på dynehygge og film. Efteråret kan været noget så charmerende, men også koldt og vådt. Nu er jeg i vaskeægte søndagshumør: den står på dynehygge og film. Efteråret kan været noget så charmerende, men også koldt og vådt. Jacket GESTUZ / shoes GARDENIA / bag BY MALENE BIRGER

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    HVERDAGSLYKKE
    september 18, 2017 at 9:28 am

    […] morgenmad hos Souls med Natalie – slet ikke en skidt start på […]

  • Leave a Reply