SPICY, CREMET GRÆSKARSUPPE

SPICY, CREMET GRÆSKARSUPPE

Selvom efteråret snart lakker mod enden, og det for alvor bliver vinter, vil jeg alligevel dele denne opskrift. Græskarsuppe er virkelig lækkert og rart at lune sig på. For mig er suppe en efterårs- og vinterspise, som kan laves i alle farver og varianter. Det hører til dansk hygge og så er det jo kun fantasien som sætter grænserne for ingredienserne. Jeg kommer gerne masser af krydderier og krydderurter i, for at være sikker på at det smager og varmer godt. Denne suppe blev i hvert fald utrolig lækker, cremet og knasende med de sprøde græskarkerner! Mums 😉 Der er ikke så meget protein i hokkaidosuppe, derfor toppede jeg med lidt skyr, men man kan også tilsætte en dåse kogte kikærte og på den måde skrue ekstra op for proteinindholdet.

PS. Find flere lækre, men nemme opskrifter her.

Deler opskriften på en spicy, cremet græskarsuppe. Græskarsuppen er SÅ god og perfekt til det kolde efterår. Jeg har brugt et hokkaido græskar.

Ingredienser:

1 hokkaido græskar
1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
Chili og andre krydderier
1/2 boullion terning
1 dåse kokosmælk
4 gulerødder
Salt og peber
Kokosolie til stegning
Persille

Topping:

Ristede græskarkerner
Skyr
Frisk persille

img_9187-kopi

Fremgangsmåde:

Skær græskaret i to halve, bag det ved 180 grader i ca. 30-40 minutter, da det gør græskaret meget lettere at skære ud. Lad det køle lidt af og læg snitfladen nedad, fjern kernerne, og skær det ud i mellemstore tern. Er græskaret økologisk kan man sagtens beholde skrællen på. Skræl gulerødder og skær dem i halve. Opvarm gryden og hak løg og hvidløg i stykker. Kom det hele i en smurt gryde (brugte kokosolie), svits det hele af og rør rundt i det undervejs. Tilsæt dernæst vand, bouillon, salt, peber og andre krydderier. Lad blandingen koge i 30-40 minutter, så grøntsagerne blødes op, og blend derefter til en ensartet konsistens. Tilsæt krydderier efter behov. Server med en klat skyr, ristede græskarkerner og pynt med persille.

Deler opskriften på en spicy, cremet græskarsuppe. Græskarsuppen er SÅ god og perfekt til det kolde efterår. Jeg har brugt et hokkaido græskar.

Share:

3 Comments

  1. Pingback: SØNDAGSTANKER
  2. december 9, 2016 / 3:21 am

    This is a memo to the admin. I came to your SPICY, CREMET GRÆSKARSUPPE page by searching on Google but it was difficult to find as you were not on the first page of search results. I know you could have more traffic to your site. I have found a company which offers to dramatically increase your rankings and traffic to your site: http://hud.sn/6sk5 I managed to get close to 500 visitors/day using their service, you can also get a lot more targeted visitors from search engines than you have now. Their service brought significantly more visitors to my website. I hope this helps!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?