STRIBER OG LYSERØDE SNEAKERS

STRIBER OG LYSERØDE SNEAKERS

Ahh nu er foråret for alvor kommet til København! Det her er faktisk de første outfit-billeder, der er taget efter adressen er flyttet til Nørrebro. Mit ootd består basically af striber og lyserøde sneakers. Tiden er virkelig fløjet afsted. Sidste gang jeg stod foran kameraet, var jeg pakket godt ind i min fine Ganni jakke (ikke at der er noget galt med det), men det er nu rart at kunne smide de yderste klæder 😉 Mødtes med Sophie i tirsdags for at sniksnakke, og samtidig hjælpe hinanden med billeder. Det er luksus, når der findes søde bloggerpiger med samme interesse og behov som jeg!

Det her er faktisk de første outfit-billeder der er taget efter adressen er flyttet til Nørrebro. Mit ootd består basically af striber og lyserøde sneakers. Det her er faktisk de første outfit-billeder der er taget efter adressen er flyttet til Nørrebro. Mit ootd består basically af striber og lyserøde sneakers. Det her er faktisk de første outfit-billeder der er taget efter adressen er flyttet til Nørrebro. Mit ootd består basically af striber og lyserøde sneakers.

Det her er pretty much min hverdagsuniform – og sådan har det været de sidste par måneder. Det skal være behageligt og varmt. Heldigvis titter solen oftere frem nu, hvilket giver anledning til andet end tykke striktrøjer. Befinder mig i en lidt sjov periode, hvor jeg på den ene side er fuldstændig ligeglad med, at uniformen består af de samme beklædningsdele hver dag, og på den anden side er shoppetrangen stor – jeg har virkelig åbnet mange faneblade i browseren med ønsker til garderoben. Glimmersko, mørke jeans, og en militærjakke med brocher, ahem. Sådan har det været i flere dage nu, haha! Ligegyldighed mikset med en stærk shoppetrang. Jeg blamer vejret – og sommertiden, som vi går i møde.

I går kom vi lidt sent i seng, men hold nu, hvor var det en hyggelig aften. Vi var til 60 års fødselsdag som blev fejret med jysk manér. Formsamlingshus, spillemand, og massere dans! Nu har vi placeret os under dynerne i soveværelset. TV2 sender Mission Impossible – Rogue Nation. Jeg er kæmpe fan, og vil derfor smutte for i dag. Vi blogges ved i morgen 🙂

Det her er faktisk de første outfit-billeder der er taget efter adressen er flyttet til Nørrebro. Mit ootd består basically af striber og lyserøde sneakers. Det her er faktisk de første outfit-billeder der er taget efter adressen er flyttet til Nørrebro. Mit ootd består basically af striber og lyserøde sneakers. Sneakers STAN SMITH / blazer MODSTRÖM / knit ENIVII / bag BY MALENE BIRGER

Share:

5 Comments

 1. april 2, 2017 / 9:21 pm

  Det er nu altså et pænt sæt – praktisk kan godt være pænt 🙂 Jeg glæder mig over de lunere dage og til endelig at kunne trække i pænere bluser og skjorter 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 3, 2017 / 8:27 pm

   Tak Louise – hvor er du sød! Jeg glæder mig også meget 🙂 Knus

 2. Louise Andersen
  april 3, 2017 / 9:09 pm

  Hvor er bukserne fra? De er så super fine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?