Summer Blues

Summer Blues

Summer.. Aah… Ved I hvad? Jeg har SOMMERFERIE med virkning fra i dag. Det er næsten ikke til at forstå efter næsten tre måneder med fokus på fire forskellige fag, gruppeopgaver og mundtlige forsvar. Jeg har da også fanget en forkølelse med på vejen, men nu kan jeg endelig rense hovedet for deadlines, analyser og teori. Så fantastisk!

Juni og juli måned skal bruges med afslapning, gode bøger, solskin, arbejde, en flytning (?!) og dejlige mennesker, som måske er blevet en anelse forsømt den seneste tid. Alt i alt en herlig kombination inden sommerskolen starter til august.. pyyh. Vi har heldigvis også en ferie syd på i vente til september, hvor turen går til Cypern.

Billederne er fra weekenden, hvor vejret ikke bød på lune temperature som i dag. Derfor hoppede jeg i min cardigan – som jeg i øvrigt forelskede mig hovedkuls i tilbage i foråret. Heldigvis har jeg været tålmodig, og nu fundet den til en fordelagtig tilbudspris 😉 Karoline stod bag kameraet, og lørdag aften brugte vi i selskab med Beyoncé og Jay-Z inden eksamensbøgerne igen kaldte.

Nu kan de heldigvis lukkes i… i alle tilfælde den næste månedstid.

Summer.. Aah... Ved I hvad? Jeg har SOMMERFERIE med virkning fra i dag. Det er næsten ikke til at forstå efter næsten tre måneder med eksamen.. Summer.. Aah... Ved I hvad? Jeg har SOMMERFERIE med virkning fra i dag. Det er næsten ikke til at forstå efter næsten tre måneder med eksamen.. Summer.. Aah... Ved I hvad? Jeg har SOMMERFERIE med virkning fra i dag. Det er næsten ikke til at forstå efter næsten tre måneder med eksamen.. Summer.. Aah... Ved I hvad? Jeg har SOMMERFERIE med virkning fra i dag. Det er næsten ikke til at forstå efter næsten tre måneder med eksamen..
Jeans GINA TRICOT / bag DECACENT COPENHAGEN (gifted) / cardigan MUNTHE
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?