SVAMPEDE BLÅBÆRMUFFINS MED SPRØD OVERFLADE

SVAMPEDE BLÅBÆRMUFFINS MED SPRØD OVERFLADE

Eksamensopgaven blev afleveret søndag, hvilket blev fejret med svampede blåbærmuffins. I mandags bagte Michael og jeg nemlig disse herligheder, som derefter blev nydt som eftermiddagssnack. De tager ingen tid at lave, og så sviner det heller ikke særlig meget, hvilket er rart, når man ingen opvaskemaskine ejer 😉 De smager virkelig alletiders, og selvom de ikke ligefrem er proppet med sunde næringsstoffer, spises de med stor fornøjelse alligevel!

Ps: Find flere lækre, men nemme opskrifter her.

Find opskriften på disse svampede blåbærmuffins med sprød overflade. De er nemme at lave og det tager ingen tid. De bliver nydt med stor fornøjelse.

INGREDIENSER (12 stk.)

120 g smør
2 økologiske æg
1 tsk sukker
2 tsk vaniljesukker
1 dl mælk
140 g sukker
170 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
120 g økologiske blåbær
12 muffinsforme

TOPPING

Friske blåbær
Flormelis

Find opskriften på disse svampede blåbærmuffins med sprød overflade. De er nemme at lave og det tager ingen tid. De bliver nydt med stor fornøjelse. Find opskriften på disse svampede blåbærmuffins med sprød overflade. De er nemme at lave og det tager ingen tid. De bliver nydt med stor fornøjelse.

Fremgangsmåde:

Varm ovnen op til 190 grader (varmluft). Først smeltes smørret i en gryde eller køb flydende smør. Pisk derefter æg, smør og sukker sammen til det bliver luftigt og hvidt. Rør derefter hvedemel, vanilje, salt og bagepulver i dejen. Sigt det evt. forsigtig i dejen. Tilsæt dernæst mælk forsigtig, og tilsæt blåbær, som blandes sammen uden at de bliver smattet helt ud. Hæld derefter dejen i muffinsforme og kom derefter blåbær ned i midten i dem alle. Sørg for at der er plads til, at de kan hæve. Fordel sukker på toppen af dem alle for at skabe en sprød skorpe.Varm dem i ca. 25 minutter alt efter ovnen til de får en gylden farve, og lad dem derefter afkøle lidt. Drys derefter flormelis på og server med friske bær og grøn te.

Find opskriften på disse svampede blåbærmuffins med sprød overflade. De er nemme at lave og det tager ingen tid. De bliver nydt med stor fornøjelse.

Share:

6 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   august 18, 2016 / 9:29 am

   Det er de virkelig også 😀

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   august 18, 2016 / 9:29 am

   Kan bag dem til dig en dag 😀 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?