TAK FOR ÅR 2016

TAK FOR ÅR 2016

Jeg har reflekteret lidt over 2016. Det var på de fleste områder et virkelig godt og utrolig oplevelsesrigt år for mig. Der er virkelig sket mange ting både professionelt og privat. Ting som jeg godt kan glemme i hverdagen. Derfor er det godt med et tilbageblik, da det vækker mange gode minder. Jeg gik bl.a. solo med bloggen, blev bachelor med speciale i communication and media strategy, fyldte femogtyve år, rejste til Bali, og så har jeg skrevet under på mit kommende hjem med manden min 😉 Personligt holder jeg meget af reflektere lidt og samle op på året der er gået. 2016 blev året, hvor jeg  udfordrede mig og overskred mange grænser. Derfor har jeg hvilet mere i mig selv – mere end nogensinde før. Livet handler om at tage chancer, og det har jeg virkelig benyttet mig af i 2016.

Mange tusinde tak for al jeres opbakning og søde kommentarer. Det varmer hver gang I kigger forbi og tilmed engagerer jer i kommentarfeltet. Det har kun givet mig endnu mere blod på tanden, og jeg nyder at mine tanker og ikke mindst små hverdagsglimt med jer.

Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år. Jeg glæder mig i sandhed til at dele et helt nyt år med jer, men først får I lige et meget billedefyldt tilbageblik på 2016 ♡

2016 blev året, hvor….

Jeg gik solo med bloggen.

Jeg har reflekteret lidt over 2016. Det har været et virkelig godt og meget oplevelsesrigt år. Tilbageblik på bloggen nu. Jeg delte min skønhedsfavoritter igen, igen og igen.

fokus månedens fokus tidsoptimist planlægge skrive ned i notesbog Yes man tage ja-hatten på ansigtsrens FOREO ansigtspleje Amy Dyrholm blog udfordring majJeg startede månedens fokus, hvilket kører videre i 2017.

munthe blogevent Århus Amy Dyrholm blog ny kollektion SlapAf Langhoff & Juul goodiebags pop-up netværke bloggere Emma Martiny Natalie Christina ella strikJeg deltog i forskellige blogevents bl.a. hos Munthe og Eastpak.

Jeg har reflekteret lidt over 2016. Det har været et virkelig godt og meget oplevelsesrigt år. Tilbageblik på bloggen nu. Jeg delte min hverdagslykke igen, igen og igen.

Jeg meldte mig til The Kunde Competition hos Kunde & Co og vandt!

Jeg fik en praktikplads hos PR og kommunikationsbureauet AMAZE, og derfor flyttede til København i nogle måneder.

På Amy Dyrholm blog kan du høre mere om min deltagelse i Youth Fashion Summit, se min artikel hos ChriChri samt læse et interview med Eva Kruse fra DAFI.Jeg blev udvalgt til at deltage i Youth Fashion Summit, som en del af deres Editoral Team. Det kom der bl.a. denne artikel ud af hos ChriChri.

Hos Amy Dyrholm blog handler hverdagslykke om alle de små ting, som gør forskellen i en rutinepræget hverdag. Lykke i hverdagen. Tivoli, mode, mad osv.Vi besøgte Tivoli op til flere gange.

Jeg har reflekteret lidt over 2016. Det har været et virkelig godt og meget oplevelsesrigt år. Tilbageblik på bloggen nu. Jeg delte nemme, lækre opskrifter.

Konceptet Bag om Bloggeren startede. Der kommer mange flere inspirerende indlæg i 2017 😀

Vi rejste til Berlin for første gang, og jeg delte to postkort fra turen.

Jeg fik tilbudt et freelance job hos Benjamin Media. Nu kan jeg se mig selv i et magasin (ananas i egen juice) hver måned!

Jeg delte Beyoncé inspireret krøller. Blev de ikke flotte? 😉

Jeg havde ren weekendlykke med Beyoncé koncert, god mad og Karoline.

Hos Amy Dyrholm blog handler hverdagslykke om alle de små ting, som gør en forskel. Denne gang handler hverdagslykke om en familieweekend i Oksbøl.Jeg tog i sommerhus med Michaels familie.

Jeg delte de bedste spisesteder i København.

Viser mit seneste outfit frem. Et look bestående af en smuk camel coat fra Zara, den lækreste strik fra Munthe og klassiske sorte støvler fra Vagabond.Jeg delte mange outfits.

Hos Amy Dyrholm handler hverdagslykke om alle de små ting, som gør en forskel. Hverdagslykke er denne gang med Michaels kandidatgrad og dagene i København.Michael blev færdiguddannet med hele to kandidatgrader på CBS og efterfølgende fik job hos Monitor Deloitte.

Et postkort fra Gili Air, som er blevet til en mindre guide til bounty strande, sunde spisesteder med lækkert mad og eksotiske oplevelser.Jeg tog på verdens bedste ferie med Michael. Bali og Gili Air blev et af de største oplevelser i 2016! Oplevelser jeg sent vil glemme. Tænker der kommer en guide i 2017.

Outfit billeder fra en skøn aften i Seminyak, hvor jeg var iført min SATC dress. Den minder den om en længere udgave af Carries outfit i introen af serien.Jeg købte den fineste Carrie Bradshaw-kjole.

Find opskriften på en klassisk, luftig drømmekage fra Brovst. En kage med mange minder, da jeg selv er opvokset i Brovst. Nyden er kold mælk og friske bær.Jeg bagte lækkerier til den søde tand.

I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud.Jeg startede et nyt inspirerende koncept, nemlig Garderobe-besøg. Der kommer flere i 2017 😉

Jeg delte mine lister for hver måned.

Jeg har reflekteret lidt over 2016. Det har været et virkelig godt og meget oplevelsesrigt år. Tilbageblik på bloggen nu. Jeg fyldte 25 år, og i den forbindelse delte et mere personligt indlæg.

Skud fra hoften indeholder små kommentarer til hverdagens mange begivenheder og finurligeheder. Uge 45 handler om dårlig kunderservice, varm kakao og USA.Jeg startede konceptet Skud fra hoften, som kører videre i 2017.

Jeg blev bachelor med speciale i communication and media strategy.

Jeg har reflekteret lidt over 2016. Det har været et virkelig godt og meget oplevelsesrigt år. Tilbageblik på bloggen nu. Jeg fik arbejde hos AMAZE (min tidligere praktikplads)!

Hverdagslykke handler om alle de små ting, som gør forskellen i hverdagen, og der er mange glæder her i julen. Jeg er bl.a. blevet BA og fyldt 25 år.Jeg skrev under på Michaels og min kommende lejlighed i København!

Jeg virkelig nød december med de mange julerier.

Hvordan har jeres år 2016 været? 🙂 

Share:

5 Comments

 1. Anna
  januar 7, 2017 / 1:14 am

  Er lige nysgerrig: har i købt eller lejet lejligheden? 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 7, 2017 / 7:12 am

   Den er lejet. Vi har ikke pengene til at købe lige nu, og vi vil også gerne vente til boligmarkedet ændrer sig lidt i forhold til priser – de er crazy. Men målet er helt klart at købe en dag i den nærmeste fremtid 🙂

 2. Liva
  april 22, 2017 / 10:30 am

  Er du interessert i at sælge din Dahong kjole aka Carrie B kjole .
  I så fald vil jeg rigtig gerne købe den .

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 22, 2017 / 3:01 pm

   Det vil jeg huske 🙂 Men ikke på nuværende tidspunkt.

 3. Pingback: A YEAR AGO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?