TILBAGEBLIK: DE 12 MEST LÆSTE INDLÆG I 2015

TILBAGEBLIK: DE 12 MEST LÆSTE INDLÆG I 2015

Godmorgen læsere. Godt nytår! Husk at passe godt på hinanden i aften! I får her et tilbageblik af de mest læste indlæg i 2015. Det hele er sat op måned for måned, og jeg har selv nydt at kigge lidt tilbage på året. Det kan afsløres at der i 2016 kommer til at ske nye spændende ting for bloggen. En bette teaser 😉
JANUAR: STYLISTA “UGENS BEDSTE BLOGGERLOOK”
Tilbage i januar modtog jeg en mail fra fra Stylista (Costume) om at jeg ville blive en del af “ugens 5 bedste bloggerlook”. Det var en ret cool måde at skyde året i gang på.

rsz_img_6490FEBRUAR: BLOGGEN FYLDER ÅR!
Hip, hip, hurraa! Bloggen fyldte år i februar og det blev fejret med et tilbageblik. I øvrigt var dette indlæg også yderst populært. Overvejer at gentage succesen i det nye år!

IMG_0148

MARTS: MY OUTFIT: NYT NYT NYT
I marts måned modtog jeg mit nye kamera (Canon EOS 100D) , og jeg er SÅ glad for det. Disse billeder blev de første, som blev taget med det nye vidunder. Synes selv at billederne kun er blevet bedre med tiden – i takt med, at man lærer kameraet bedre at kende.

tilbageblik blog Amy Dyrholm de 12 mest læste indlæg i 2015 bloggens julekalender giveaway konkurrence nytår fødselsdagsgaver 7 gode husråd til studerendeAPRIL: PLEJE AF SKIND I GARDEROBEN
Fik sammensat en guide til pleje af skind. Det er utrolig vigtigt at passe på sine sager – især dem i skind. Alt kræver pleje og omsorg, og indlægget gav nogle gode råd til hvordan. Et andet indlæg, som fik mange klik var dette med en lidt uventet nyhed.

pantsoverdress1MAJ: THE DRESS OVER PANTS LOOK
Tilbage i maj blev jeg ret så vild med ‘the dress over pants’ trend, og prøvede derfor forskellige looks af. Jeg fik stylet 4 looks til forskellige begivenheder. Er stadig glad for trenden 🙂

IMG_4600JUNI: FÆRDIGUDDANNET MED ET 12-TAL!
Juni var en begivenhedsrig måned. Jeg blev færdiguddannet på TEKO, hvor jeg blev uddannet Designteknolog med speciale i Branding and Marketing Management. Efter eksamen fik jeg sammensat en lækker opskrift på blåbærmuffins og postet et outfit til ære for kvindernes stemmeret. Det var en god måned!

IMG_6661JULI: THE RED WALL
Jeg tog på mini ferie til København i min nye pels. Derudover fik jeg bagt de bedste kanelsnegle, hvilket var et indlæg, som blev taget imod med åbne arme.

tilbageblik blog Amy Dyrholm de 12 mest læste indlæg i 2015 bloggens julekalender giveaway konkurrence nytår fødselsdagsgaver 7 gode husråd til studerende
AUGUST: MY NEW RACKBUDDY
I starten af august flyttede jeg ind i en ny lejlighed, og dertil kom et nyt stativ til garderoben. Der blev også udgivet et mere personligt indlæg omkring det langdistanceforhold, som jeg har.

fallSEPTEMBER: 12 INSPIRERENDE OUTFITS TIL EFTERÅRET 2015
Pinterest vrimler med outfits, og det er bestemt et kig værd, hvis inspirations-kontoen er ved at være tom. I september fik jeg samlet 12 inspirerende outfits til efteråret 2015, og det blev da også til en ret populær guide til organisering af garderoben, tips til billige planter og en sund græskarsuppe. 

IMG_0590OKTOBER: WHY SO SERIOUS?
Der blev åbnet op for godteposen, haha. I tog i hvert fald godt imod indlægget med de knap så seriøse outfitbilleder. Dertil blev der udgivet indlæg med pæne hverdagsfrisure og personlig sundhed.

tilbageblik blog Amy Dyrholm de 12 mest læste indlæg i 2015 bloggens julekalender giveaway konkurrence nytår fødselsdagsgaver 7 gode husråd til studerendeNOVEMBER: 7 GODE HUSRÅD TIL STUDERENDE
Hvordan rengøres ovnen, fjernes grumme pletter, og hvorledes kan der spares penge på rengøringen? Indlægget med 7 gode husråd til studerende er faktisk blevet årets mest læste. Ydermere blev der teaset lidt til bloggens julekalender 2015. Den var ret besøgt 😉

tilbageblik blog Amy Dyrholm de 12 mest læste indlæg i 2015 bloggens julekalender giveaway konkurrence nytår fødselsdagsgaver 7 gode husråd til studerendeDECEMBER: MINE FØDSELSDAGSGAVER
I er meget nysgerrige – på den gode måde! Indlægget med mine fødselsdagsgaver er nemlig et af decembers mest besøgte. December har været den bedste måned! Selvfølgelig er bloggens julekalender 2015 blevet taget overvældende godt imod. Det samme gælder indlægget med dette outfit samt udsalgsoverblikket, som blev udgivet for få dage siden.

Share:

1 Comment

  1. december 31, 2015 / 2:45 pm

    Godt nytår søde Amy <3
    Og tak for en fantastisk lækker blog – elsker at følge med i din hverdag og nyde din inspirerende stil og smukke billeder.

    / Liselotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?