TIP TIL TRÆNINGEN

TIP TIL TRÆNINGEN

Black top / pink top / black tights / grey shirt / blue topwater bottle

Januar er godt i gang, og det betyder at mange bruger tiden i det lokale fitnesscenter. Det er super fedt at være aktiv – især når man først er kommet afsted. En stor motivationsfaktor er nyt træningsgear! Der er ikke noget bedre end at kunne hoppe i nye stramme tights eller sneakers. Det er bare lækkert!
H&M kører lige nu en kampagne, hvor man kan få tre for to på alt deres træningstøj. Jeg faldt over rabatten, da jeg besøgte butikken i gågaden. Det passede med at jeg havde nogle julegaver, som skulle byttes, hvilket resulterede i nyt lækkert træningstøj. I har måske set det på Instagram. Lige et tip til træningen. Afsted med jer! 😉

Share:

4 Comments

 1. Maria Høyer
  januar 12, 2016 / 1:44 pm

  Hej søde Amy,
  Jeg ville lige skrive her for at høre om du har fået min mail i forbindelse med din julekalender?
  Og lækkert træningstøj,mselvom min all time favorite er og bliver Nike 😀
  Knus fra Maria

 2. januar 14, 2016 / 1:10 pm

  Fedt fedt fedt!
  Tak for tippet smukke, skal jeg lige ind at se på. Træningstøj får jeg vidst aldrig for meget af 🙂

  http://www.bysterup.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?