REJSER

TIPS TIL MALLORCA?

Hvad skal vi opleve på Mallorca hvor (og hvad) skal vi spise og sidst, men ikke mindst - hvilke strande er de bedste og smukkeste? ;)

Vi skal til Mallorca! Præcis som alle andre, så holder jeg frygteligt meget af at rejse. Så det kommer nok ikke som en stor overraskelse 🙂 Selvfølgelig er jeg også lidt af en hjemme/hyggetrold, som nyder at være i trygge og vante rammer, men rejser er noget af det som inspirerer mig allermest. Det sætter ofte alting lidt i perspektiv, hvilket nok er meget sundt i ny og næ.

Om nogle uger rejser Michael og jeg en (lidt spontan) tur til Mallorca. Jeg har aldrig været der før, og Michael har kun været der som helt lille. Sidste rejse var til Bali og Gili Air, så denne er meget tiltrængt. Vi glæder os meget, og vi har booket et hotel lidt inde på øen (Can Cota Boutique Hotel) og planlægger at leje en bil, så vi nemt kan komme rundt.

Hvad skal vi opleve på Mallorca hvor (og hvad) skal vi spise og sidst, men ikke mindst - hvilke strande er de bedste og smukkeste? ;)Hvad skal vi opleve på Mallorca hvor (og hvad) skal vi spise og sidst, men ikke mindst - hvilke strande er de bedste og smukkeste? ;)

Jeg har selvfølgelig planer om at lave lidt research inden, men hvis I ligger inde med gode anbefalinger og tips til shopping, mad, oplevelser, så endelig del dem endelig i kommentarfeltet.

Hvad skal vi opleve på den smukke ø, hvor (og hvad) skal vi spise og sidst, men ikke mindst – hvilke strande er de bedste og smukkeste? 😉

Tips modtages med kyshånd ♡

Hvad skal vi opleve på Mallorca hvor (og hvad) skal vi spise og sidst, men ikke mindst - hvilke strande er de bedste og smukkeste? ;) Hvad skal vi opleve på Mallorca hvor (og hvad) skal vi spise og sidst, men ikke mindst - hvilke strande er de bedste og smukkeste? ;)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anne la Cour Thysen
  juli 19, 2017 at 6:54 pm

  Hej Amy

  Sidste år besøgte jeg en lille, hyggelig by, der hedder Valldemossa. Både de små, snørklede gader og (de fleste) huse er af brosten. Der er en del turister, men byen er ikke “turistet” – derimod meget afslappende at spadsere rundt i. Derudover kan jeg anbefale at tage til Porto de Sòller. Fra Palma kan man køre med et veterantog op til Port de Sòller, hvor man kører forbi appelsintræer på rad og række. Der er en lang og fin markedsplads hele vejen ned til stranden, og der ligger alskens restauranter, caféer og små butikker langs strandpromenaden. Byen er også en turistby, men slet ikke på samme måde som eksempelvis Palma eller oppe ved Alcudia-strandene.

  Uanset om man taget tog, bus eller bil til begge byer, er selve køreturen også en oplevelse i sig selv – der er så smukt!

  • Reply
   MetteGK
   juli 21, 2017 at 4:32 pm

   ENIG

   • Reply
    Amy Dyrholm
    juli 24, 2017 at 1:18 pm

    Hej Anne.

    Tak for din kommentar. Det sætter jeg stor pris på! 🙂 Det hele bliver gemt og noteret til vores rejse.

 • Reply
  Katrine
  juli 20, 2017 at 8:33 am

  Hej Amy
  Hvor er den smukke beige kjole med palietterne fra?

  • Reply
   Amy Dyrholm
   juli 21, 2017 at 2:32 pm

   Den er købt på Bali i Seminyak, men det er håndlavet :/

 • Reply
  MetteGK
  juli 21, 2017 at 4:32 pm

  Maden er fantastisk på Mallorca. Vi var på Ben D’aval oppe i bjergene ved Deia (som forøvrigt er en rigtig fin kunstner by). Restauranten er Michelin anbefalet og ligger FANTASTISK med fuld panorama solnedgang.
  Har også skrevet lidt steder på fb opslaget.
  Vi tog en ny by hver dag. Nyder turen. Mallorca er dejlig

  • Reply
   Amy Dyrholm
   juli 24, 2017 at 1:17 pm

   1000 tak! Det er hermed noteret 🙂 Glæder mig til at opleve øen.

  Leave a Reply