TIRSDAGSTIP: SUND SKØNHED

TIRSDAGSTIP: SUND SKØNHED

 Kokosolie ses alle steder, og jeg forstår godt hvorfor. Det er jo et vidunder! Økologisk kokosolie kan bruges til alverdens beauty ting, da olien er helt naturlig og uden tilsætningsstoffer. Jeg bruger det bl.a. til fjernelse af makeup, som ansigtsmaske, hårmaske, kropsolie, håndcreme, til at få bløde fødder osv. Ja listen er lang, og det er vist kun fantasien der sætter grænserne. Jeg har købt min i Føtex.

IMG_1549Jeg har de sidste uger, i samarbejde med Ingredien, fået lov til at teste en shampoo og en conditioner. Ingredien er produkter som ikke indeholder parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler eller silikoneolier. Da produkterne er svanemærkede indeholder de heller ikke kendte kræftfremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, mutagene eller reproduktivt skadelige stoffer. Håret kan sagtens dufte dejligt og nyvasket selvom der ikke er brugt produkter med parfumer.

IMG_1530 Jeg sørger for at spise mine vitaminpiller hver dag. B-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte samt at mindske træthed og udmattelse. B-vitamin er desuden vigtig for omsætningen af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Ydermere hjælper B-vitaminer med at holde både hår og negle sunde. Det kan være en god idé at tage et tilskud af B-vitaminer, hvis man har meget fint eller tyndt hår. De kan bl.a. også findes ved at spise rigeligt med bønnespirer, nødder, grønkål, brune ris, majs og ærter. Jeg ved godt, at mange måske hellere ser at vitaminerne kommer igennem  kosten, men jeg kan slet ikke undvære mine Longo Vital vitaminer. Som mange af jer måske ved, døjer jeg i perioder med blister i munden (av av), og Longo hjælper med at holde dem væk.

IMG_1546Sommeren er lige om hjørnet, og det er altså ikke sjovt at flashe lig-blege stænger. Det er det altså ikke, og det er svært at undgå, da benene har været gemt væk hele vinteren. Solarie er et helt klart no-go, men heldigvis findes der sundere metoder. Lige nu benytter jeg denne svanemærkede selvbruner fra det danske brand nordictan. Det er en duftneutral selvbruner, der er 100% fri for parfume, alkohol og parabener. Selvbruneren opbygger farven gradvist og kan bruges af alle hudtyper. Det er en god idé at fjerne sin makeup, barbere sine ben og sørge for at huden ikke at tør inden brug.

Håber I kunne bruge mine små tips. Vi udsættes hver eneste dag for forskellige giftige stoffer, dufte osv., og derfor er det en god idé at gøre sit for at passe på sin krop.

Share:

3 Comments

 1. april 21, 2015 / 12:43 pm

  Jeg tror altså også snart jeg må få købt mig en kokosolie. Det er jo et kæmpe vidundermiddel – og så dufter det fantastisk. Mmmh (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   april 21, 2015 / 7:22 pm

   Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det! 😀

 2. Hair Team Company
  juni 18, 2015 / 8:27 am

  Hej Amy. Tak for din fine omtale af vores shampoos den 21. april 2015. Hvis der skulle være andre af produkter du gerne vil teste, kan du bare skrive til mig.
  KH Jette Olsson Mundt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?