REJSER

TO PARIS WITH LOVE

Jeg er blevet inviteret med til Paris! M overraskede med blomster og et sødt kort, hvor der stod, at jeg skulle tjekke min iPhone. Da jeg åbnede beskeden fra ham dukkede dette billede op: "Paris is always a good idea". 

Jeg er så ufattelig heldig og forkælet, fordi jeg netop er blevet inviteret med til byernes by – Paris af Michael. Hold nu op, hvor jeg glæder mig! Jeg er vokset op med sommerferier i Frankrig, men det har altid været syd for alperne, hvor der var garanti for varme. Derfor har jeg faktisk aldrig været i Paris (kun en køretur igennem), men den husker jeg med god grund ikke meget af. Jeg kan ikke vente med at besøge en by, som eftersigende er vildt romantisk, vanvittig smuk og fyldt med inspirerende historie.

Jeg er blevet inviteret med til Paris! M overraskede med blomster og et sødt kort, hvor der stod, at jeg skulle tjekke min iPhone. Da jeg åbnede beskeden fra ham dukkede dette billede op: "Paris is always a good idea". 

Han overraskede med blomster og et sødt kort, hvor der stod, at jeg skulle tjekke min iPhone. Da jeg åbnede beskeden fra ham dukkede dette billede op: “TO PARIS WITH LOVE”.

Vi rejser i slutningen af marts dvs. efter påskeferien, hvilket giver os nogle måneder til planlægning 😉 Eftersom det er vores første tur til Paris modtages tips og tricks med kyshånd. Har I været jer været i Paris før? Hvad skal vi se? Hvor skal vi bo? Og hvilke spisesteder kan vi ikke undvære? Kom gerne med al jeres insider-viden ♡

Jeg er blevet inviteret med til Paris! M overraskede med blomster og et sødt kort, hvor der stod, at jeg skulle tjekke min iPhone. Da jeg åbnede beskeden fra ham dukkede dette billede op: "Paris is always a good idea". 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Chalotte Kruse
  januar 13, 2018 at 8:18 pm

  Ej hvor fedt skat. I skal helt sikkert i Marais kvarteret og så skal i besøge Merci butikken. Så lækker og man køber det hele. Derudover et mega lækkert spise sted, Big love. Fantastiske pizzaer!

  • Reply
   Amy Dyrholm
   januar 16, 2018 at 5:37 pm

   Tak for tippet skat 😀 <3 Det vil jeg huske på!

 • Reply
  MINE MÅL OG HÅB FOR 2018
  januar 28, 2018 at 10:04 pm

  […] dejligt at rejse – især med Michael ved min side. Vores første storbyrejse for 2018 bliver til Paris. Sidste år blev det til München. Jeg håber, at vi kan tilføje endnu flere destinationer til […]

 • Leave a Reply