TIPS OG TRICKS TIL VÆGDEKORATION

TIPS OG TRICKS TIL VÆGDEKORATION

Vi er så småt ved at være på plads. Alle flyttekasser er pakket ud. Nu er der kun ganske få ting tilbage som mangler at blive hængt op, men ting tager tid. Lang tid. Det kræver sine overvejelser at beslutte, hvor de forskellige ting skal hænge. Vi er lidt kræsne med vores vægdekoration. Derudover kræver det samtidig også penge og tålmodighed. Vi vil selvfølgelig gerne have det hele ordnet på én gang, men det godtager pengepungen selvfølgelig ikke. Nu tager vi et skridt af gange (nogle dage flere), og så skal vi nok få os et fint og ikke mindst hyggeligt hjem.

I sidste uge modtog jeg en pakke fra Desenio. Det var virkelig svært at vælge den rette vægdekoration med det store udvalg. Her er rig mulighed for at lade sig inspirere inden for et bredt sortiment af plakater, prints og rammer. Det hele er tilmed til at betale,  så det er helt legalt at skifte sit wall candy ud i ny og næ. Forsøger i hvert fald at overbevise mig selv om det 😛

I sidste uge hentede jeg en kæmpe pakke på posthuset fra Desenio. Det var virkelig svært at vælge den rette vægdekoration. Her er nogle tips og tricks.  I øjeblikket står størstedelen vores billeder på gulvet. Det gælder også denne minimalistiske plakat med en fin rødvinsguide. Motivet og teksten er lidt skæg, og Michael får helt sikkert stor glæde af plakaten, når den kommer til at hænge ude i køkkenet sammen med den nye vinreol. Håbet er nemlig at billederne skal ud i køkkenet. Men på nuværende tidspunkt pynter de ganske fint i dette hjørne. Jeg er i hvert fald tosset med dem.

I sidste uge hentede jeg en kæmpe pakke på posthuset fra Desenio. Det var virkelig svært at vælge den rette vægdekoration. Her er nogle tips og tricks.

Forberedelse på computeren + de rette rammer

Jeg har læst mig til, at det kan være en god idé at visualisere sine tanker i enten Photoshop, InDesign eller lign. På den måde får man mulighed for at se, hvordan det nogenlunde vil se ud i det rum man vil dekorere med plakater og billeder. Selvfølgelig bliver det aldrig 100 % troværdigt, men det kan hjælpe tankerne på vej. Tænker i alle tilfælde at benytte metoden til soveværelset og køkkenet. Vores vægge er meget tomme derinde.

Det kan faktisk også være svært at finde de rette rammer. Skal de mon være ens hele vejen igennem? Eller er det okay med forskellige modeller? Jeg er positiv overrasket over kvaliteten på rammerne hos Desenio. De er simple, fine og lette i deres udtryk. Det fungerer super godt med plexiglas selvom jeg havde mine tvivl i starten. Vi blander gerne materialer og udseende på rammer herhjemme. Det kan godt fungere. Tippet er hermed givet videre 🙂

I sidste uge hentede jeg en kæmpe pakke på posthuset fra Desenio. Det var virkelig svært at vælge den rette vægdekoration. Her er nogle tips og tricks. I sidste uge hentede jeg en kæmpe pakke på posthuset fra Desenio. Det var virkelig svært at vælge den rette vægdekoration. Her er nogle tips og tricks.

Synes de to plakater komplementerer hinanden ganske godt. Mikset mellem det feminine og rå fungerer på bedste vis. Det giver en fin balance, når man formår at blande tekster og motiver med hinanden. Michael og jeg blev i hvert fald hurtigt enige om dem. I hvert fald vin-plakaten 😉

Har fulgt disse tre tips i overvejelsen af vores vægdekorationer:

1. Lad nogle af farverne gå igen i et par af billederne. På den måde får øjnene ro. Den mørke, sorte farve går igen på mange af vores billeder. Og den sarte, dussede farve ses flere steder i vores lejlighed.

2. Ved brug af flere forskellige størrelser skabes et mere dynamisk og afslappet look. Hvorimod billeder i samme størrelse skaber en langt mere minimalistisk og stringent fornemmelse. Vi benytter faktisk begge muligheder.

3. Miks kunst med personlighed. Vi blander gerne moderne plakater med personlige billeder taget af os selv eller af andre vi har kær. Det kan også skabe en god balance at mikse med forskellige materialer som vægtæpper eller farverige malerier, hvis man har mod på det.

Jeg kan forresten dele en rabatkode med jer. En kode som giver 25 % på hele Desenios plakatsortiment. Alt I skal gøre er at indtaste koden dyrholm i rabatkodefeltet, når I afslutter købet. Koden gælder til og med på torsdag d. 9. februar.

I sidste uge hentede jeg en kæmpe pakke på posthuset fra Desenio. Det var virkelig svært at vælge den rette vægdekoration. Her er nogle tips og tricks. I kan finde CAPO D’OPRA plakaten her.

Share:

7 Comments

 1. februar 8, 2017 / 11:48 am

  Lækre billeder søde – jeg er især vild med marmor plakaten 😉

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2017 / 2:39 pm

   Tak søde 🙂 Det er jeg også 😀

 2. Frederikke
  februar 8, 2017 / 1:03 pm

  Jeg synes ikke jeg kan bruge rabatkoden?? Den virker ikke 🙁

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2017 / 2:39 pm

   Prøv med dyrholm 🙂 Min fejl! Kom til at tage fornavnet med.

 3. februar 8, 2017 / 4:25 pm

  Smuk lampe – er det en flowerpot?

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2017 / 7:03 pm

   Ja det er 🙂 Den er super fin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?