BYD VELKOMMEN TIL MIT NYE VIRTULLE HJEM

BYD VELKOMMEN TIL MIT NYE VIRTULLE HJEM

Nyt design og domæne!

Velkommen til mit nye virtuelle hjem! Jeg har som bekendt opsagt min kontrakt hos Bloggers Delight, og jeg er derfor ikke længere premium-blogger. Beslutningen er taget for et halvt år siden af flere årsager, og selvom jeg har været fint tilfreds med Bloggers Delight, er det nu på tide at flytte til mit eget web-hjem. Bloggens domæne er også ændret en smule, da jeg har gået fra amydyrholm.dk til amydyrholm.COM.

Jeg har længe puslet rundt med designet, og det er fantastisk at være herre i eget hus – selvom det kræver tålmodighed og meget arbejde. I forbindelse med designet, er der kommet nogle nye visuelle tiltag til; Et af dem er slideren, som I ser på forsiden. Her vil de nyeste indlæg blive vist, og det er derfor muligt at klikke direkte ind på dem. Synes det giver en ret fed effekt, hva?
Sidebaren, som I kan se, er også anerledes. Her er det muligt at få et overblik over de mest læste indlæg, se et lille diashow med mine nuværende favoritter, finde info om mig samt følge med via de sociale medier.
Klikker man på kategorierne i topbaren, er det muligt at klikke rundt imellem indlæggene, og læse lige præcis det, som du vil. I bunden ses mit Instagram feed (@amydyrholm) samt sociale ikoner, hvor bloggen kan følges/kontaktes.

Jeg har nørdet med designet on/off de sidste uger – og jeg har faktisk selv flyttet indholdet og sat alting op med guide fra Google! Lidt stolt må man godt være 😉 WordPress indeholder et hav af muligheder, og det er en fornøjelse af blive klogere på dem dag for dag. Det har taget sin tid, og da der er sket mange ting på den private front, har det i perioder været skubbet lidt til side.

IMG_6858 velkommen til mit nye virtuelle hjem ny blog design Amy Dyrholm blog feedback blogger wordpress Zara jakke kvalitet frem for kvantitet outfit slider velkommen til mit nye virtuelle hjem ny blog design Amy Dyrholm blog feedback blogger wordpress Zara jakke kvalitet frem for kvantitet outfit slider

Hvad kan jeg så forvente med den nye blog?

Først og fremmest vil jeg understrege, at indholdet vil forblive det samme, men jeg vil fokusere endnu mere på kvalitet frem for kvantitet. Der vil i fremtiden komme et nyt tiltag med bloggere, som jeg har arbejdet på. Glæder mig til at præsentere det for jer!

Dertil skal det nævnes, at bloggen fylder år her i februar, hvilket selvfølgelig skal fejres – gerne med ekstra forkælelse til mine læsere. Det visuelle udtryk vil selvfølgelig være i fokus, og jeg kan ikke vente med at tage flere billeder i takt med at dagene bliver lysere og længere! Derudover vil ingen banner/pop-up-reklamer være at finde herinde, hvilket er SÅ fint med mig. Jeg elsker det minimalistiske og enkelte layout. Med tiden vil nogle af mine links blive affiliate-links, men det har jeg ikke fået sat helt op endnu. Hver ting til sin tid.

Det vil gøre mig overordentligt glad, hvis I vil følge med via bloglovin’ eller Facebook, hvor I nemt kan blive opdateret. Jeg håber inderligt, at I vil tage godt imod flytningen, og ikke mindst det nye design – giv mig endelig en masse feedback – det er jo JER som skal gide at kigge med. Har I nogle spørgsmål, kommentarer eller andet, som I ikke har lyst til at dele med resten af omverdenen, kan jeg stadig kontaktes på mail: amydyrholm@gmail.

Jeg vender stærkt tilbage i næste uge, da lørdag og søndag skal bruges på studie og arbejde. Rigtig god weekend! Tak, fordi I læser med 🙂

IMG_6709 velkommen til mit nye virtuelle hjem ny blog design Amy Dyrholm blog feedback blogger wordpress Zara jakke kvalitet frem for kvantitet outfit slider
Sunnies CÉLINE / Coat ZARA / bag MICHAEL KORS / hat ASOS / rings CARRÉ

Share:

23 Comments

 1. februar 5, 2016 / 4:19 pm

  Jeg er VILD med dit nye “hjem”! Så flot og lækkert. God weekend, søde Amy 🙂

  • amydyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2016 / 8:56 pm

   Tak søde Line! Dejligt at du kigger med 😀

 2. februar 5, 2016 / 5:26 pm

  Det ser virkelig godt ud med det nye layout skat! 😀
  Har du selv designet hjemmesiden, sådan alt? Eller har du valgt et tema? 🙂

  • amydyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2016 / 8:54 pm

   Tak smukke! 🙂 Det er et WordPress-tema som skabelon, men så har jeg bare ændret i koderne mht. effekter og farver og sådan 🙂 Dem jeg har købt det af har heldigvis været søde til at svare på ALLE mine spørgsmål undervejs 😛

 3. Isabel R
  februar 5, 2016 / 7:09 pm

  Hvor er det flot og gennemført! Er godkendt herfra 🙂

 4. februar 5, 2016 / 7:54 pm

  Tillykke med det nye design – det er blevet så pænt 😉

 5. Louise
  februar 6, 2016 / 7:17 am

  Dit nye “hjem” ser super lækkert ud ☺️ Da jeg så at der var kommet et nyt oplæg på Facebook tænkte jeg godt at det var længe siden jeg havde set noget fra dig Stort tillykke og godt arbejde ☺️ Knus fra Louise

  • amydyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2016 / 8:57 pm

   Ja har lige haft en periode væk fra bloggen, men jeg har også savnet det meget 🙂 1000 tak, fordi du har bemærket det og for de søde ord 🙂 Knus

 6. februar 6, 2016 / 3:50 pm

  Jeg synes simpelthen bare, at din blog er blevet SÅ fin. Stort skulderklap til dig! 🙂
  Hav en lækker lørdag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • amydyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2016 / 8:56 pm

   1000 tak Nikki 🙂 Det var sødt skrevet! God aften.

   Knus

 7. februar 8, 2016 / 9:45 am

  Hold k… det er sejt at du selv har lavet alt! Det ser så godt ud. Kudos til dig 🙂

  • amydyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2016 / 8:58 pm

   Tak! Med en god skabelon, Google og MEGET tid/tålmodighed kommer man langt 🙂

  • amydyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2016 / 8:59 pm

   Tak smukke! Også altid dejligt at kigge med hos dig 🙂

 8. Pingback: valentinsdag
 9. Pingback: Lyngby
 10. Pingback: hvisk
 11. Pingback: TAK FOR ÅR 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?