VORES ALTAN

VORES ALTAN

Lige for tiden er der måske lidt mange Søren Ryge-vibes herhjemme, hvis du spørger M, haha! Jeg går helt i selvsving med alle mine plante-altan-agtige-behov. Lejligheden er fyldt med grønne herligheder, og sidste weekend rykkede behovet ud på altanen. Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende, hyggelig lille oase. Jeg kan slet ikke styre mig, og derfor er altanen endnu ikke 100 % færdig. Der er altid plads til mere grønt og farverigt. Men altså, det er jo også en ny verden for mig! De tidligere lejligheder har ikke været beriget med en kæmpe fin altan.

Det er jo også lige årstiden ikke? Og påskedagene giver rig mulighed for at nusse lidt ekstra om udearealerne. Hvis vi ellers ser bort fra den silende regn, som vælter ned udenfor. Meen så slipper jeg da for at vande de næste par dage.

Næste projekt bliver at få nogle spiselige planter som jordbær, tomat, agurk eller i alle tilfælde krydderurter ud på altanen. Med tiden skal vi nok også have fat i et form for slængemøbel, hvor der kan blive slikket sol og hvilet til den store guldmedalje. M vil også have fat i en grill – det hører jo til 🙂

Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase. Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase. Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase. Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase. Puder, tæpper, kurve og møbler er alle fra Søstrene Grenes nye kollektion. Mor og jeg fik da også besøgt et par butikker eller tre, men resultatet var også værd at arbejde for. Og yes, det er lidt upraktisk at skulle tage tingene ind og ud, men det hører med. Det er en del af hyggen, og det er faktisk ikke så slemt endda. De fleste ting kan sagtens holde til at stå ude. Vores altan er også overdækket.

Det bliver uden tvivl mit pusterum og mit helle. Der er bare noget særligt ved at sidde udenfor med en kop te, en bog og koble helt fra, mens solens stråler varmer ansigtet. Drømme scenariet, I know. Lige nu foregår det nærmere iført en tyk strik og med et tæppe viklet rundt om benene. Det har heldigvis også sin charme. Det er lidt skægt, at kunne sidde helt roligt, i læ for støj og uvejr, mens Nørrebrogade ligger lige på den anden side af bygningen. Københavnske gårdhaver har mit hjerte!

Synes her er blevet SÅ hyggeligt, og jeg kan ikke vente med at bruge en masse timer på altanen den kommende tid. Jeg har næsten sommerfugle i maven ved tanken om stearinlys, grillmad og hvidvin på vores lille altan.

NU må det bare gerne snart blive sommer!

Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase. Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase. Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase. Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase. Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase.

Share:

3 Comments

  1. Pingback: HVERDAGSLYKKE
  2. Pingback: ÅRET DER GIK 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?