Vores bogreol

Vores bogreol

Godmorgen. Er I klar på weekend? 🙂

Jeg vil gerne vise vores nye bogreol. Jer, som ikke kigger med på Instagram, skal selvfølgelig ikke snydes for en opdatering på det seneste boligprojekt (more to come…). Faktisk er det efterhånden nogle uger siden at de kom op, men med ferie og diverse fyldte weekender, har der ikke været tid til at vise dem på bloggen – før nu! Boligreolen er fra Trævarefabrikernes udsalg. Og vi er virkelig glade for resultatet!

Der findes uendelige muligheder, når det drejer sig om opbevaring af bøger. Vi endte med at købe to af kubik reolkasser med 4 rum i egetræ. Det blev en lidt dyre løsning end først antaget, men da vi forvejen har en forkærlighed for netop eg, var der ingen tvivl efter vi så reolerne i butikken. De er alle pengene værd, fordi kvaliteten bare er lige det mere lækker og klassisk end eksempelvis birk. Vi har valgt at købe to reoler med hver 4 rum, hvilket giver os 8 rum med plads til bøger og andre nips. Forestiller mig i øvrigt, at det bliver lidt af et fornøjeligt evighedsprojekt at flytte rundt på bøger, plakater og nips – KÆMPE fan 😉

Det gør en kæmpe forskel, og de passer perfekt ind i vores åbne stue / køkken arrangement. Bogreolerne kan findes her, og vores er 32 cm dybe, hvilket er meget passende for de fleste bøger. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at hvis man vælger at hente reolerne i en af de mange butikker, skal der en ok stor bil til. Reolerne leveres nemlig præcis som moderjord har skab dem – helt samlet og ‘nøgne’. Hvilket vil sige at der både skal meget plads og mange tæpper til for at passe på dem på hjemturen. Det lykkedes heldigvis på bedste vis på trods af mini (læs: mikro) bybilen, som vi havde fået fingrene i.

Nu vil jeg komme i gang med lørdagens gøremål.

Hav en rar weekend <3

Jeg vil gerne vise vores nye bogreol fra Trævarefabrikernes udsalg. Faktisk er det efterhånden nogle uger siden at de kom op. Jeg vil gerne vise vores nye bogreol fra Trævarefabrikernes udsalg. Faktisk er det efterhånden nogle uger siden at de kom op. Jeg vil gerne vise vores nye bogreol fra Trævarefabrikernes udsalg. Faktisk er det efterhånden nogle uger siden at de kom op.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?