VORES KØKKEN

VORES KØKKEN
{Reklame – i samarbejde med Desenio}
Indlægget er som altid udtryk for min egen holdning.

For nogle uger siden modtog jeg en længeventet pakke fra Desenio. Det var virkelig svært at vælge den rette vægdekoration med det store udvalg af plakater og rammer online. Det hele er tilmed til at betale, så det er helt legalt at skifte sit wall candy ud i ny og næ. Bliver I ikke fristet? 😉

Jeg kan faktisk dele en rabatkode med jer. En kode som giver 25 % på hele plakatsortimentet. Alt I skal gøre er at indtaste koden AMY i rabatkodefeltet, når I afslutter købet. Koden gælder fra d. 6.-8. februar, og den gælder ikke rammer, ophæng og plakater markeret ‘handpicked’.

Min far hjalp med at hænge lamper og billeder op i køkkenet, sidst han var i København. Det har virkelig gjort en forskel. Køkkenet har været længe undervejs – eller dvs. spisebordssituationen har. Vi har sparet op og ventet på, at det rette spisebord dukkede op. Plankeborde er dyre, men heldigvis kom HAY os til undsætning gennem et samarbejde med IKEA. Efterfølgende har vi kunne fokusere på de mindre ting som planter, lamper og nu nyt til væggene. Så rart!

Det er svært at finde vægdekorationer til køkkenet, da de skal passe i stemningen og resten af lokalet. Vi har et køkkenalrum, hvilket er virkelig dejligt! Særligt nu, hvor det er færdigindrettet. Valget blev sort/hvid plakater med sorte, billige rammer, som ikke bryder med de resterende farver i vores køkken. Jeg er helt vild med de simple plakater ved siden af hinanden. Det pynter gevaldigt, og det bryder den store hvide væg – uden at virke for overvældende.

Kan I lide det? ♥

Share:

4 Comments

  1. Vinni Dyrholm
    februar 6, 2018 / 9:58 am

    Det ser rigtig flot og hyggeligt ud

  2. februar 6, 2018 / 10:32 am

    Hvor er det bare blevet fint! Er så vild med spisebordet (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?