INTERIØR

VORES LILLE ENTRÉ

Sidste weekend fik vi endelig nogle plakater op i vores entré. Det pynter gevaldigt, hvis I spørger mig. Vi blev enige om at holde det simpelt.

Weekenden er lige rundt om hjørnet. Måske I endda har ferie? 🙂 Sidste weekend fik vi endelig sat plakater op i vores lille entré. Det pynter gevaldigt, hvis I spørger mig. Vi blev enige om at holde det simpelt, da gangen selvfølgelig ikke er det bredeste rum i lejligheden. Sort/hvid billeder fungerer altid godt. Entréen må gerne have en mere rolig indretning, da det er selve førstehåndsindtrykket af lejligheden, og samtidig er gangen også samlingspunktet med intet mindre en 5 døre. På den modsatte side hænger et kæmpe spejl, hvilket hjælper med at rummet synes større. Det er i øvrigt rart lige at kunne se sig selv i fuld figur inden man skal ud af døren, haha.

Hvad hænger på jeres vægge? 🙂 Kan I have en dejlig weekend. Vi blogges ved i morgen <3

Sidste weekend fik vi endelig nogle plakater op i vores entré. Det pynter gevaldigt, hvis I spørger mig. Vi blev enige om at holde det simpelt.Sidste weekend fik vi endelig nogle plakater op i vores entré. Det pynter gevaldigt, hvis I spørger mig. Vi blev enige om at holde det simpelt.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply