WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Bloggen er i høj grad præget af min kommende ferie til Bali – jeg glæder mig helt ekstremt! Mine weekly wishes indeholder den fineste kjole med stjerner (se den i action på smukke Natulia), en klassiker af en bog og den smukkeste skuldertaske fra DECADENT. Ja, jeg er faktisk vild med det hele. Jeg har fundet et billigt cover til mit pas, som er meget feminint og mere fotovenligt end det traditionelle cover. Håber det når at komme med posten inden afrejse. Dertil vil jeg gerne forkæle min lejlighed med duftpinde, som har en form for beroligende effekt, mmh. Hvad drømmer I om lige nu? Nu vil jeg sætte mig til rette i sofaen og se den nye sæson af Dicte 🙂

Kan I have en god aften ♡

 1. Pascover fra eBay
 2. Kjole fra Zara
 3. Duftpinde fra KOTO
 4. Skuldertaske fra DECADENT COPENHAGEN
 5. Flats fra Zara
 6. Bog Stolthed og fordom af Jane Austen
Share:

7 Comments

  • august 25, 2016 / 8:11 am

   Jaa helt vildt! Den venter også på mig i posthuset 😀

 1. august 22, 2016 / 9:23 pm

  Uhh jeg drømmer om en anden taske fra decadent, hvor der er plads til min pc og skolesager

  • august 25, 2016 / 8:12 am

   Ja, gid man havde en pengetræ 😉

   Knus

 2. august 24, 2016 / 8:54 am

  Uh den taske der – hvor er den flot! <3 🙂

  • august 25, 2016 / 8:12 am

   SÅ fin! Skal hente den senere i dag 😀 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *