WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Mine weekly wishes er i høj grad præget af min kommende ferie til Bali. Drømmer om en kjole med stjerner, godt læsestof, DECADENT skuldertaske og mere.

Bloggen er i høj grad præget af min kommende ferie til Bali – jeg glæder mig helt ekstremt! Mine weekly wishes indeholder den fineste kjole med stjerner (se den i action på smukke Natulia), en klassiker af en bog og den smukkeste skuldertaske fra DECADENT. Ja, jeg er faktisk vild med det hele. Jeg har fundet et billigt cover til mit pas, som er meget feminint og mere fotovenligt end det traditionelle cover. Håber det når at komme med posten inden afrejse. Dertil vil jeg gerne forkæle min lejlighed med duftpinde, som har en form for beroligende effekt, mmh. Hvad drømmer I om lige nu? Nu vil jeg sætte mig til rette i sofaen og se den nye sæson af Dicte 🙂

Kan I have en god aften ♡

 1. Pascover fra eBay
 2. Kjole fra Zara
 3. Duftpinde fra KOTO
 4. Skuldertaske fra DECADENT COPENHAGEN
 5. Flats fra Zara
 6. Bog Stolthed og fordom af Jane Austen

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  august 22, 2016 at 7:13 pm

  Åh, den taske er da lidt for pæn!

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Amy Dyrholm
   august 25, 2016 at 8:11 am

   Jaa helt vildt! Den venter også på mig i posthuset 😀

 • Reply
  Frejjack
  august 22, 2016 at 9:23 pm

  Uhh jeg drømmer om en anden taske fra decadent, hvor der er plads til min pc og skolesager

 • Reply
  Nikki Lund
  august 23, 2016 at 5:10 pm

  Sikke nogle skønne ønsker 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Reply
   Amy Dyrholm
   august 25, 2016 at 8:12 am

   Ja, gid man havde en pengetræ 😉

   Knus

 • Reply
  Julie Mænnchen
  august 24, 2016 at 8:54 am

  Uh den taske der – hvor er den flot! <3 🙂

  • Reply
   Amy Dyrholm
   august 25, 2016 at 8:12 am

   SÅ fin! Skal hente den senere i dag 😀 <3

  Leave a Reply