WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Mine weekly wishes er i høj grad præget af min kommende ferie til Bali. Drømmer om joggers fra H&M, godt læsestof, DECADENT clutch, ghd styler og mere.

Denne gang er mine weekly wishes afslappet med fokus behageligt tøj til rejsen. Vi skal sidde i flyveren i mange timer, så det er vigtigt at tøjet er behageligt at have på, men det skader jo ikke at tøjet samtidig er cool. Jeg er især vild med de cool joggers fra H&M. Rejsetiden kan også gå med læsestof i form af Jojo Moyes berømte Mig før Dig. Har I læst den? Jeg glæder mig 🙂 Den hvide kjole, solbrillerne og den smukke sorte clutch er perfekte til en aften ude. Jeg kan ikke vente med at iføre mig sommerkjoler, sandaler og solbriller, aarh! Nu er der kun halvanden uge til afgang, og jeg har mange ting som skal ordnes inden. Hvilke cravings har I lige nu? 😉

Dejlig onsdag til alle ♡

 1. Sweatshirt fra Zara
 2. Mig før dig af Jojo Moyes
 3. Platinum styler fra GHD (donerer €10 til Støt Brysterne for hver solgt styler eller føntørrer)
 4. Clutch fra Decadent Copenhagen
 5. Joggers fra H&M
 6. Solbriller fra Stella McCartney
 7. Smuk kjole fra Asos

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karina
  september 7, 2016 at 7:51 pm

  Er vild med de solbriller 😉

 • Reply
  Satina Wandel
  september 7, 2016 at 9:07 pm

  Jeg læste Mig Før Dig for halvanden måneds tid siden. Jeg må indrømme, at jeg ikke synes, at den er så fantastisk, som den er blevet blæst op til og synes heller ikke handlingen stemmer overens med alt det, den ellers er blæst op til. Men den er god, den er tåkrummende, tankevækkende og rørende. Jeg har selv en kørestolsbruger i familien, så jeg kunne også genkende en masse situationer i bogen. 🙂

  http://nouw.com/satinawandel

 • Reply
  HVERDAGSLYKKE
  oktober 20, 2016 at 4:19 pm

  […] elskede styler fra GHD. Pink, ananas og blomster, haha […]

 • Leave a Reply