WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Denne gang er mine weekly wishes afslappet med fokus behageligt tøj til rejsen. Vi skal sidde i flyveren i mange timer, så det er vigtigt at tøjet er behageligt at have på, men det skader jo ikke at tøjet samtidig er cool. Jeg er især vild med de cool joggers fra H&M. Rejsetiden kan også gå med læsestof i form af Jojo Moyes berømte Mig før Dig. Har I læst den? Jeg glæder mig 🙂 Den hvide kjole, solbrillerne og den smukke sorte clutch er perfekte til en aften ude. Jeg kan ikke vente med at iføre mig sommerkjoler, sandaler og solbriller, aarh! Nu er der kun halvanden uge til afgang, og jeg har mange ting som skal ordnes inden. Hvilke cravings har I lige nu? 😉

Dejlig onsdag til alle ♡

 1. Sweatshirt fra Zara
 2. Mig før dig af Jojo Moyes
 3. Platinum styler fra GHD (donerer €10 til Støt Brysterne for hver solgt styler eller føntørrer)
 4. Clutch fra Decadent Copenhagen
 5. Joggers fra H&M
 6. Solbriller fra Stella McCartney
 7. Smuk kjole fra Asos
Share:

3 Comments

 1. september 7, 2016 / 7:51 pm

  Er vild med de solbriller 😉

 2. september 7, 2016 / 9:07 pm

  Jeg læste Mig Før Dig for halvanden måneds tid siden. Jeg må indrømme, at jeg ikke synes, at den er så fantastisk, som den er blevet blæst op til og synes heller ikke handlingen stemmer overens med alt det, den ellers er blæst op til. Men den er god, den er tåkrummende, tankevækkende og rørende. Jeg har selv en kørestolsbruger i familien, så jeg kunne også genkende en masse situationer i bogen. 🙂

  http://nouw.com/satinawandel

 3. Pingback: HVERDAGSLYKKE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *