WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Denne uges weekly wishes er et herligt miks af hjemlig hygge og lækre items til garderoben. Tekanden har jeg faktisk allerede, og den bliver flittigt brugt. Lige nu er en af mine favoritter ingefær te med citrus. Der kan hurtigt ryge en masse kopper, når der skrives bachelorprojekt. Guldringen er SÅ smuk. Den må meget gerne havne på min finger. Hygge bogen så jeg hos Emily, og jeg skal ikke være sen til at indrømme, at den allerede er havnet på mine ønskeliste. Der er heldigvis ikke lang tid til min fødselsdag – eller jul! 😉

Kan I have en skøn søndag ♡

 1. Leopard frakke fra Zara
 2. ‘The little book of hygge’ fra Saxo
 3. Ring fra Julie Sandlau
 4. Nordic Grey tekande fra Eva Solo
 5. Strik fra InWear
 6. Sko fra Zara
Share:

6 Comments

 1. oktober 30, 2016 / 11:02 am

  Den bog er da nok også garanteret underholdende. Rigtig fine sager du har fundet frem, Guldringen er så smuk 🙂

  Rigtig god søndag 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 30, 2016 / 5:10 pm

   Ja det tænker jeg også 😀 Tak for det!
   I lige måde 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 12, 2016 / 2:02 pm

   Den er så fin 😀

 2. oktober 31, 2016 / 2:57 pm

  Den bog har jeg virkelig også kigget på, den lyder så hyggelig 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 12, 2016 / 2:03 pm

   Ja det gør den virkelig – sjovt nok 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?