WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Mine weekly wishes er stort set alle havnet på min ønskeliste til jul/fødselsdag. Michael og jeg flytter sammen i starten af det nye år – så snart vi finder en lejlighed i København, hvilket desværre ikke er helt nemt. Alligevel drømmer jeg så småt allerede om smukke puder og grønne planter. Derudover vil jeg meget gerne gå vinteren i møde med disse varme hjemmesko fra UGG – de er alt for cute! Tænk at tøffe rundt i dem inden for, mens sneen daler ned udenfor. Ak ja, man har lov til at drømme 😉 Hvad drømmer I om lige nu?

 1. Dress Scandinavian bog skrevet af Pernille Teisbæk.
 2. Strik fra Gestuz.
 3. Puder fra Ikea (herher) og Day Home.
 4. Den smukkeste plante kaldet Medinilla – set hos min veninde, Chalotte.
 5. Lækkert lingeri (Cutie Pie) designet af Sandra Willer.
 6. Must-have hjemmesko fra UGG.
Share:

6 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 9, 2016 / 5:20 pm

   Ja de gør så! 😀 Vil så gerne eje dem!

 1. november 7, 2016 / 5:23 pm

  Uh, den stik gad jeg godt varme mig i i det her kolde vejr! Er vild med farven 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 9, 2016 / 5:20 pm

   Den er virkelig pæn! Gestuz laver de pæneste items 😉

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 9, 2016 / 5:21 pm

   Helt vildt!! Hun er så mega sej! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?