WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Her er en lille omgang med min weekly wishes liste. Uha den sidste uge er jeg blevet helt teenage-kulret. Jeg har nemlig fået øjnene (og ikke mindst ørerne) op for canadiske Shawn Mendes og hans stemme! Måske jeg er lidt langsom, men om ikke andet er hans sange virkelig kommet under huden på mig nu. Jeg er helt crazy med sangen ‘Mercy‘ og hører den bare på repeat. Kender I ikke det? Har sågar undersøgt, hvornår han giver koncert i Danmark, men desværre er det hele udsolgt. Sådan er det bare, når man først opdager ham så sent, haha! Meen han er også kun 18 år, så måske det er ok at 25-årige jeg ikke deltager 😛 Derudover har jeg fået et lille crush på den søde taburet fra Ellos (som resten af blogverdenen), og så er jeg vild med forsiden på det nyeste magasin fra ELLE. Hvad kan I godt lide lige nu?

Kan I have en behagelig aften ♡

  1. Kjole fra H&M
  2. Taburet fra Ellos Home
  3. Hårolie fra OGX
  4. Bluse fra Pulz Jeans
  5. Album fra Shawn Mendes
  6. Nyt magasin fra ELLE (nummer 100)
  7. Stiletter fra Bianco
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?