WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Min weekly wishes liste kommer først nu, da ugen er fløjet afsted med konferencemøde i København, arbejde og timer på studiet. Pludselig er det fredag, og jeg har svært ved at følge med. Har så mange planer for bloggen, lange lister skrevet ned, men tiden har bare ikke været der. Desværre! Heldigvis har jeg haft mulighed for meget andet, hvilket I kommer til at høre mere om i forbindelse med en ny kategori på bloggen. Måske I har kigget med på snappen – amydyrholmk?

I denne uge er coveret fra By Malene Birger højt på min weekly wanted liste. Det er tilpas feminint og ret fint til foråret. Jeg er i hvert fald in love! Derudover har jeg et lille mål om at tilføje nye skjorter til garderoben, da de altid giver en god følelse af tilpashed. Ret underligt at jeg ikke har flere så, hm.. Den minimalistiske skål fra Kähler er fra deres Kaolin kollektion, og min morgenmad må altså gerne blive serveret i den i næste uge. Det er lidt mere Insta-venligt end mine slidte skåle fra IKEA, haha. Soveværelset måtte gerne få en makeover med det smukke unikke sengetæppe fra MURUMURU samt magasinholderen. Det ville være perfekt! Hvad drømmer I om i denne uge? 🙂

 1. Skjorte fra Ganni
 2. Cover fra By Malene Birger
 3. Magasinholder (Vega) fra Foxy Potato
 4. Kaolin skål fra Kähler Design
 5. Øreringe fra Hvisk
 6. Strik fra Munthe
 7. Sengetæppe fra MURUMURU
 8. Pinterest picture from PointyPlants.tumblr
Share:

4 Comments

 1. marts 19, 2016 / 9:02 pm

  Det er nogle rigtig pæne ting du har fundet 😉

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 19, 2016 / 9:23 pm

   Er jeg glad for at du synes om dem 🙂

 2. marts 21, 2016 / 10:52 pm

  Lækker collage! Er vild med coveret, det er bare super fint 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 22, 2016 / 11:25 am

   Tak for det 😀 Jaaa, er helt crazy med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?