WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Åh hvor vil jeg gerne eje den røde drøm af en strik! Den står uden tvivl øverst på min weekly wishes i denne uge. Selvfølgelig er den udsolgt! De cool bukser ejer jeg allerede og det samme gælder for den unikke ‘life i a joke’ plakat med Kate Moss. Den hænger i vores entré, hvilket I kan se mere til på Instagram. Det ser noget så fint ud mikset med Eiffeltårnet. Ak ja, hvem der bare havde råd til en weekend i Paris. Drømmer lidt i min entré 😉 Som I kan se, har jeg stadig planter på hjernen. Drømte sågar om en guldranke i nat, og selvom jeg stadig ejer en, er der vel altid plads til flere.

Skøn aften til alle ♡

  1. Strik fra Envii
  2. Suit pants Imperial
  3. Rullebord fra Ellos
  4. Notesbog fra Kartotek
  5. Guldranke fra Greenify 
  6. Kate Moss plakat fra Desenio (25 % rabat med koden dyrholm)
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?