WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Fredagen er fyldt med solskin, tøsne og nu også mine weekly wishes. Slet ikke dårligt, hva? Jeg drømmer lidt om et par skindleggings efter at havde set et par på min veninde sidste weekend. Hun så virkelig godt ud! Måske I kan anbefale et par? 🙂 Jeg vil gerne style dem med en feminin skjorte og en oversize strik. Det må blive et af mine ‘må eje’ styles i 2017. Derudover vil jeg gerne læse bogen, som alle talte om for nogle år siden, haha. Lidt af en late bloomer, I know! Min lillebror er på vej til hovedstaden med sin kæreste, og jeg kan ikke vente med at starte weekenden i deres selskab.

Nu vil jeg spise lidt frokost inden byen kalder! Mon ikke der skal nogle friske blomster med hjem fra Strøget 😉

Hav en herlig solskinsfredag ♡

  1. Skindleggings Envii 
  2. Strik fra Envii
  3. How to be Parisian af Anne Berest fra Saxo
  4. Strelitzia Nicolai fra Greenify
  5. Skjorte fra Gestuz
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?