WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Mine weekly wishes i denne uge er meget grønne. Kan de være andet med sådan en herligt vejr? Buske og træer er så småt ved at springe ud.

Mine weekly wishes i denne uge er ønskerne meget grønne. Kan de være andet med sådan en herligt vejr (hvis vi ser bort fra i går….)? Buske og træer er så småt ved at springe ud med små, grønne knopper. Jeg vil også et smut forbi Bispebjerg Kirkegård og nyde den lyserøde himmel inden den forsvinder igen. Den søde sommerkjole er selvfølgelig udsolgt hos H&M. Den havde ellers været perfekt til en gåtur ud til de lyserøde kirsebærblomster. Jeg er så småt begyndt at indrette vores altan, og den nye kollektion fra Søstrene Grene passer perfekt til anledningen. Jeg har faktisk allerede fået fingrene i de grønne stole, og glæder mig til at vise det til jer.

Nu vil jeg smutte arbejde, og derefter spise sandwich og gå en tur i Københavns gader med Rikke 😉

Hav en skøn onsdag ♡

 1. Havestol fra Søstrene Grene.
 2. Kjole fra H&M.
 3. Krukker fra Søstrene Grene.
 4. Big Magic af Elizabeth Gilbert fra Saxo.
 5. Tørshampoo fra Maria Nila.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Monica
  april 9, 2017 at 5:35 pm

  Hey mus!
  Kjolen er stadig ude i lufthavnen! Skal jeg købe den for dig?

  KRAM

 • Reply
  MIN MAJ LISTE
  maj 4, 2017 at 4:53 pm

  […] i min nye bog. Er netop startet på Big Magic af Elizabeth […]

 • Leave a Reply