WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Uha, jeg kunne godt bruge en komplet, ny forårsgarderobe, men det tillader budgettet sjovt nok ikke. Derfor har jeg samlet mine bud på items, som passer med meget af det, der allerede gemmer sig i mit skab. Mine weekly wishes er derfor en anelse trendbaseret og i den grad ønsketænkning. Glimmersokker, terner og figursyet skjorte. Jeg har endnu ikke fundet en trenchcoat, der sidder pænt på min krop, og derfor fortsætter jagten endnu. Måske ovenstående sag fra Gestuz er løsningen. Læberne bliver forårsklar med den lyserøde glimmergloss fra Kelley Baker. Den ligger allerede fast i tasken 😉

Nu vil jeg sætte mig til rette i sofaen, og se det sidste (whaat) afsnit af GIRLS. Snøft <3

Hav en god aften ♡

  1. Lipglossfra Kelley Baker.
  2. Bukser fra Zara.
  3. Sengetæppe fra Hay
  4. Glimmersokker fra Becksöndergaard.
  5. Jakke fra Gestuz.
  6. Skjorte fra Baum und Pferdgarten.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *