WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Ugens ønskeseddel aka weekly wishes bærer præg af, at jeg befinder mig i drømmeboblen, hvor temperaturen er stigende og solen skinner fra en skyfri himmel. Det er bidende koldt for at sige det mildt, og selvom kalenderen siger forår, er vejret ikke helt med os. Ikke desto mindre er jeg blevet lun på ovenstående pærevælling – et miks af stort og småt. Plakaten fra Garmi er så fin og minimalistisk. Jeg vil meget gerne have den op i soveværelset. Den udstråler en rolig energi!

Michael og jeg er startet forfra med Game of Thrones. Den serie fanger mig hver eneste gang! Selvom jeg er nødsaget til at lukke øjnene ofte og finde ly under dynen 😛 Nu skal endnu et afsnit sluges inden nattesøvnen kalder.

Ønsker jer en dejlig aften ♡

  1. Notesbog fra Hay.
  2. Skjorte fra Zara.
  3. Creme fra Avène
  4. Loafers fra & Other Stories.
  5. Body fra H&M.
  6. Plakat fra By Garmi.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *