WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Mine weekly wishes er farvekoordineret til en vis grad. Måske I kan lade jer inspirere? Jeg ønsker mig smukke krøller ved hjælp af HH Simonsens krøllejern, drømmer om pleje til ansigtet fra Clinique, og så vil jeg gerne tilføje lidt nyt til garderoben – gerne fra inderst til yderst. Goodieboxen er modtaget, og det er en fornøjelse med ekstra forkælelse 🙂

Nu byder dagen på yoga, og derefter arbejde samt aftenshygge med en sød kollega. Hav en god onsdag ♡

 1. Creme fra Clinique
 2. Bluse fra Baum und Pferdgarden
 3. Krøllejern fra HH Simonsen
 4. BH fra Sandra Willer x Missya
 5. Jeans fra Zara
 6. Goodiebox kan købes her
Share:

2 Comments

 1. maj 10, 2017 / 10:08 am

  Jeg bruger selv den creme du har sat på, og den virker utrolig godt på mine tørre områder, og er SÅ glad for den!
  Kan godt forstå den er på listen! <3

  Rigtig god onsdag :).
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • maj 13, 2017 / 9:10 pm

   Tak for tippet 😀 Nu skal jeg helt klart have fat i den! God aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *