WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Mine weekly wishes kommer måske lidt tidligt i denne uge, men jeg har allerede søgt nettet tyndt for inspirerende køb og ønsker. Det er derfor svært at lade være med at samle ønskerne i en collage. En visuel collage skaber et overblik 😛 Ansigtsmasken fra Miqura står meget højt på listen, hvis ikke øverst. Den gør rensning til en leg, og samtidig efterlades min hud frisk, fugtet og babyblød. Derfor vil jeg også meget gerne teste deres peel me facial tips. Har I erfaring med denne? På en sublim andenplads finder vi den smukke, kærlighedsrøde frakke fra Zara. Hvis ikke flæserne var en anelse trendbaseret, og prisen ret så pebret, var den helt sikkert havnet i mit skab. Jeg satser dog på en solid basis garderobe, og derfor er der ikke plads til alt for mange spontane trend køb..

Nu vil jeg cykle ind på AMAZE kontoret. Der er meget på min to-do liste i dag. Kan I have en sød tirsdag ♡

  1. Jumpsuit fra H&M.
  2. Stiletter fra & Other Stories.
  3. Ansigtsmaske fra Miqura.
  4. T-shirt fra Minimum.
  5. Jakke fra Zara.
  6. Blondetop fra H&M.
Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?