WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Jeg nyder virkelig at søge nettet igennem efter weekly wishes. Jeg gør det gerne flere gange om ugen, da det samtidig giver mig en masse inspiration, men selvfølgelig også følelsen af “gid jeg havde råd”, haha! Det kender I vel alt for godt? Endnu en grund til at det hedder weekly wishes – det er mine ønsker! De koster heldigvis ingen penge 😉 Jeg drømmer om prikkede kjoler, pæne strikke og ikke mindst den bedste mascara fra Nilens Jord! Den har virkelig overrasket mig positivt, og så koster den kun noget nær 150 kr! Pakken fra Body Meal ligger hjemme på køkkenbordet, og jeg glæder mig til at teste det lille vidunder-produkt proppet med proteiner fra fra ris, ærter og hamp.

Senere skal jeg mødes med en tidligere kollega, og så skal kufferten pakkes til en weekend i det jyske med godt selskab og ja… regn. Hav en god dag ♡

  1. Kjole fra Vero Moda.
  2. Strik fra Gestuz.
  3. Body Meal fra 55Cenex. 
  4. Stribet strik fra Gestuz.
  5. Mascara fra Nilens Jord.
Share:

1 Comment

  1. Pingback: FLOWER POWER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?