WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Nu er der ikke længe til! Mandag morgen flyver vi på ferien, og nøj hvor jeg glæder mig! Nu har mit Instagram feed efterhånden været fyldt godt op med solbrune babes, smukke strande, kolde drinks og alt andet der har med sol og ferie at gøre. Jeg vil gerne pakke kufferten med noget ala ovenviste. Det burde også være muligt 😉 Selvom de fleste items er ønsketænkning.

I aften skal jeg fejre Impression pigerne, da deres PR bureau fylder 3 år, men først skal vasketøjet og andet praktisk klares. Hav en skøn dag!

 1. Slippers fra Zara.
 2. T-shirt fra Designers Remix.
 3. Badedragt fra H&M.
 4. Notesbog fra Søstrene Grene.
 5. Badehåndklæde fra H&M.
 6. Nederdel fra Custommade x Mevation.
 7. Travel kit fra Iles Formula. 
 8. Taske fra Decadent Copenhagen.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Eline Tychsen
  august 9, 2017 at 8:35 am

  Årh Gud jeg ELSKER de sko!!

 • Leave a Reply