WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Min drømmeliste i denne uge er i høj grad præget af min yndlingsfarve over dem alle – rød. Jeg har altid elsket rød, og måske det hænger sammen med at jeg en december/julepige. Rød er min farve! Jeg planlægger stærkt at tage den røde nuance med mig ind i efteråret – en lille opvarming til min favorit julemåned 😉 Dertil har jeg tilføjet et særligt 2-i-1 renseprodukt, der fungerer som en opfriskende ansigtspeeling og en dybderensende ansigtsmaske. Det er rart smart!

Nu vil jeg hoppe på cyklen til et møde på arbejdet og derefter tage ud på studiet. Michael kommer hjem i aften, hvilket jeg ser meget frem til! Hav en dejlig dag.

  1. Jeans fra Gina Tricot
  2. Kjole fra Gestuz
  3. Skjorte fra H&M
  4. Øreringe fra Maaneskin
  5. Ansigtsscrub fra Jorgobé
  6. Støvler fra HEARTMADE by Julie Fagerholt
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?