WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Mine drømme er vist lidt lyserøde lige nu. Eller meget faktisk. Jeg har et særligt godt øje til den fine makeup-pung fra Decadent. Den farve kan kun få smilet frem 😉 Strikken fra Gestuz er så sød og pæn, men ikke særlig budget-venlig. Så jeg venter spændt på, at prisen bliver sat ned, hvis jeg er heldig. Der er ikke noget, der slår en god striktrøje. Den kan holde i garderoben for evigt. Og så selvom den er lyserød..

Forresten har Michael tilmed inviteret mig med ind for at se Dybvads kommende show, og jeg kan næsten ikke vente! Det er første gang, at jeg skal se et comedy show live. Giver Dybvaaad også jer grineflip?

Jeg lader op til en weekend med mange planer, som primært omhandler eksamen. Sådan er det som studerende. Der er aldrig helt ro på. Der er altid noget som bør skrives, læses eller øves igennem. Heldigvis er det den sidste, og så er dette semester klaret!

Kan I have en rar fredag aften ♥

  1. Strik fra Gestuz
  2. Makeup-pung fra Decadent Copenhagen
  3. Comedy show med Tobias Dybvad (Fasser Partner) 
  4. Poster fra By Garmi
  5. Bodylotion fra Weleda
  6. Loafers fra Notabene
  7. Blazer fra Designers Remix
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?