WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Der er noget hyggeligt over at gennemsuge internettet for nye herligheder hver uge. Særligt nu, hvor det vælter  ind med nye SS18 styles. Det er lækkert at kunne drømme og samtidig være kreativ i form i Photoshop 😉 Det er jo onsdag, og derfor befinder der sig selvfølgelig diverse varianter af pink blandt mine weekly wishes. Strikken fra Gina Tricot er særlig frisk og fin til foråret, og det ville bestemt ikke skade looket med den hvide skjole under. Jeg er kæmpe fan af de blonde detaljer og har kigget på den længe. Jojo Moyes har altså bare skudt papegøjen med de universer, som hun har skabt gennem sit forfatterskab. Jeg vil i hvert fald meget gerne læse fortsættelsen på Mig før Dig 😉

Hav en pink onsdag ♡

 1. Strik fra Gina Tricot 
 2. Bog ‘Stadig Mig’ fra Saxo
 3. Shampoo fra Maui
 4. Lingeri fra Victorias Secret 
 5. Skimmia plante fra Greenify
 6. Vitaminpiller fra Longo Vital
 7. Skjorte fra Malene Hocke
 8. Drikkeflaske fra Bkr 
Share:

2 Comments

 1. februar 2, 2018 / 5:36 pm

  Du skal næsten investere i drikkedunken fra Bkr – jeg er så glad for min og synes at vandet holder sig koldt længere, så den er genial til forelæsninger og skoledag, den kan jeg virkelig godt anbefale 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   februar 4, 2018 / 5:08 pm

   Det må jeg helt sikkert prøve så! 🙂 Hvilken farve har du? Holder den sig også pæn? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?