WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Jeg har fået tømt godt og grundigt ud i skabet (hvilken vidunderlig følelse), og planen er at holde det minimalistisk og simpelt, så jeg kun har items som bliver brugt. Tæller så småt ned til vores ferie til Paris, og derfor tænker jeg allerede i fine, forårsoutfits. Hvem vil ikke gerne slentre rundt i de historiske gader i en stribet nederdel eller kjole – med bare ben (som selvfølgelig er fugtet med mandelolie… ;))! Og med den smukke taske over armen, arh! Jeg drømmer lidt, ja 😉

Nu vil jeg hoppe under dynen og se en søndagsfilm. Hav en dejlig aften!

  1. Blazer fra IRO
  2. Taske fra Decadent Copenhagen
  3. Mandelolie fra SARDkopenhagen
  4. Kjole fra Birgitte Herskind
  5. Nederdel fra Munthe
  6. Skjorte fra H&M
  7. Bog (Guide til Paris) fra Politikens Forlag
  8. Støvler fra Custommade
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?