WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Åh, jeg er SÅ klar på weekend! Det er I vel også? Til trods for gråvejret, kan jeg mærke foråret. Erantis, vintergækker og andre fine blomster er begyndt at spire rundt omkring. Det dufter af forår, jeg tror på det! Derfor drømmer jeg i disse dage (måske også pga. den kommende påskeferie) om lysere farver. Det største ønske må være snart at kunne lade den store, tykke vinterfrakke og vinterstøvlerne vige til fordel for min skindjakke, en kjole og lyse sneakers, ih!

I onsdags deltog jeg i et event med St. Tropez, og her blev jeg en hel del klogere på kunsten at ‘’snyde sig” til solkysset hud – uden at beskadiggøre / slide på huden. Næste step må derfor blive at begive sig i kast med ovenstående mousse. Jeg har set det med egne øjne, og ved I hvad venner? Det virker! Det ser naturligt og meget pænt ud, men der skal selvfølgelig øvelse til, og hvad er mere passende end at øve sig nu, hvor benene stadig er gemt væk 😉

Hav en dejlig aften ♡

  1. Cardigan fra CosterCopenhagen
  2. Gradual Tan Pre-Shower One Minute Tanning Mousse fra St. Tropez
  3. T-shirt fra Baum und Pferdgarten
  4. Kjole fra Ganni
  5. Nike Air Max 97 sneakers fra Sarenza
  6. Glitterstrømper fra BECKSÖNDERGAARD
Share:

4 Comments

  1. marts 25, 2018 / 4:17 pm

    Lækre ting søde ❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?