Weekly Wishes

Weekly Wishes

Godmorgen derude. Jeg sidder i skrivende stund godt placeret i sofaen med min kære Macbook i skødet, men et glas koldt vand inden for kort rækkevidde. Solens stråler er så småt begyndt at bevæge sig igennem vinduerne. Åh altså, endnu en solskinsdag. Jeg er helt og aldeles vild med det! Der er ingen tvivl om, at det er på dage som disse, at jeg bliver endnu mere forelsket i København.

I går landede Ganni’s nye pre-fall kollektion, og hold nu fast, hvor er den pæn med pæn og pæn på! Jeg vil sådan ca. have det halve af kollektionen, som består af det fineste lyseblå nuancer, blomsterprint og prinsesse-flæser i form af slå-om-kjoler og nederdele! Særligt den lyseblå nederdel må gerne havne i min garderobe på magisk vis. Jeg vil knuselske at style den med den lune strik og badedragten. Perfekt kombination til badetid og lune sommeraftener!

  1. Konsolbord fra Snowdrops Copenhagen
  2. Badedragt fra Lovechild
  3. Skjorte fra Zara
  4. Buket fra Flor
  5. iPhone cover (få 20 % rabat med DK2018) fra Ideal of Sweden
  6. Strik fra Munthe
  7. Nederdel fra Ganni
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?