WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

Weekly Wishes listen er godt fyldt i denne uge. Selvom om vejret ikke signalerer sommer med bagende sol, er det ingen skam at fylde garderoben med smukke sommerstyles, læse en god bog og stadig drikke en masse vand i løbet af dagen. Bikerjakken vil passe godt sammen med kjolen, og er ret god til de lidt køligere dage, som vi jo har her i Danmark. Vil i hvert fald gerne kunne bære dette outfit! 🙂 Mine nuværende headphones er også helt færdige. De larmer mere for andre end i mine øre, hvilket ikke er fedt, når jeg er med offentlig transport!

I dag skal der arbejdes, og derefter har jeg en tøsedate med Ditte. I aften skal jeg spise aftensmad på Papirøen med Michael og hans søskende. Vi satser på tørvejr 😉 Heey, i morgen starter weekenden jo?

Kan I have en god dag! <3

 1. Drikkeflaske fra Eva Solo
 2. Sneakers fra Adidas
 3. Headphones fra Creative
 4. Bikerjakke fra Meotine
 5. Kjole fra Gestuz
 6. Jojo Moyes – Sommeren jeg mødte (billede fra Paperback Castles – super dygtig til at tage billeder!)
Share:

6 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juli 19, 2016 / 9:10 am

   Glæder mig til at se dem på 😀

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juli 19, 2016 / 9:10 am

   Er jeg virkelig også 😀 Hvem der bare var rig!

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juli 19, 2016 / 9:10 am

   Du må lige vende tilbage med en anbefaling så 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *