WEEKLY WISHES

WEEKLY WISHES

En grøn omgang af mine weekly wishes. Jeg drømmer om Stan Smith sneakers, Gestuz kjole og army grøn jakke fra Meotine. Hvem der bare havde et pengetræ.

Weekly Wishes listen er godt fyldt i denne uge. Selvom om vejret ikke signalerer sommer med bagende sol, er det ingen skam at fylde garderoben med smukke sommerstyles, læse en god bog og stadig drikke en masse vand i løbet af dagen. Bikerjakken vil passe godt sammen med kjolen, og er ret god til de lidt køligere dage, som vi jo har her i Danmark. Vil i hvert fald gerne kunne bære dette outfit! 🙂 Mine nuværende headphones er også helt færdige. De larmer mere for andre end i mine øre, hvilket ikke er fedt, når jeg er med offentlig transport!

I dag skal der arbejdes, og derefter har jeg en tøsedate med Ditte. I aften skal jeg spise aftensmad på Papirøen med Michael og hans søskende. Vi satser på tørvejr 😉 Heey, i morgen starter weekenden jo?

Kan I have en god dag! <3

 1. Drikkeflaske fra Eva Solo
 2. Sneakers fra Adidas
 3. Headphones fra Creative
 4. Bikerjakke fra Meotine
 5. Kjole fra Gestuz
 6. Jojo Moyes – Sommeren jeg mødte (billede fra Paperback Castles – super dygtig til at tage billeder!)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  BY STERUP
  juli 14, 2016 at 11:08 am

  Har lige bestilt de sneaks bare i lyserød 😀
  Glæder mig til de kommer.

  http://www.bysterup.dk

 • Reply
  Thea
  juli 14, 2016 at 3:07 pm

  Lækre ønsker! Er helt vild med skoene. 🙂

  http://www.HolaThea.com

  • Reply
   Amy Dyrholm
   juli 19, 2016 at 9:10 am

   Er jeg virkelig også 😀 Hvem der bare var rig!

 • Reply
  Satina Wandel
  juli 15, 2016 at 3:29 am

  Den kjole er simpelthen så smuk!
  Jeg har faktisk lige læst “Mig Før Dig” og planlægger at se filmen snarest. 😀

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Amy Dyrholm
   juli 19, 2016 at 9:10 am

   Du må lige vende tilbage med en anbefaling så 😀

  Leave a Reply