WEEKLY WISHES – FØDSELSDAG

WEEKLY WISHES – FØDSELSDAG

Weekly wishes – special edition med fødselsdag. Min fødselsdag er lige rundt om hjørnet, og jeg er så småt ved at samle ønsker for den og selvfølgelig julen. Kendetegnet for denne liste må være at størstedelen er en anelse pricy, men jeg vil hellere have få kvalitetsbevidste ting end alt mulig andet. Det er netop sådanne ting, jeg ikke selv har råd til på SU 😉 Den bedste gave bliver dog at få Michael hjem igen til jul. Om uge flytter han hjem fra München, og jeg glæder mig virkelig! Så kan det godt være at jeg går en travl tid i møde med eksaminer, men heldigvis er der altid plads til at nyde december og alt julehyggen som følger med.

Hav en dejlig dag <3

 1. Vinterstøvler fra Ganni
 2. Vase fra Eightmood
 3. Jeans fra Levis
 4. BH fra Victorias Secrets
 5. Hyggesæt fra ClubCollection
 6. Strik fra Ganni
 7. Støvler fra Notabene
 8. Facial scrub fra Rudolph Care
 9. Blazer fra IRO
Share:

4 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 6, 2018 / 10:07 am

   Og de er fantastiske at have på, kan jeg hilse at sige 😉

 1. november 22, 2017 / 8:31 am

  Det er godt nok nogle lækre ting du har fundet frem her… – jeg kunne faktisk også bruge det hele ha ha 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 6, 2018 / 10:07 am

   Det forstår jeg godt! Heldigvis fik jeg også nogle af sagerne 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?