WHITE SHIRT HAPPINESS

WHITE SHIRT HAPPINESS

Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har jeg stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel, white shirt happiness. Bare rolig, den ryger til vask ind imellem, haha 😉 Men helt seriøst, skjorten her er så utrolig blød og tilpas oversize, at det næsten føles som at gå rundt i en pyjamas. Materialet er perfekt, da den ser pæn ud, samtidig med at den er behagelig at have på! Hverdagsstylingen går som smurt med et par mørke jeans, men jeg blev inspireret af sommervejret, og fik den sammensat med hvide trousers og sorte loafers. Pludselig blev den en tand mere tjekket!

Natalie og jeg gik en tur i Botanisk Have, som virkelig bare er frodig, grøn og smuk lige nu. Helt klart et besøg værd 😉

Nu vil jeg rejse mig fra sofaen, og gå en god tur med mor. Selvom det suser lidt i bladene her i Jylland, er det nu rart med frisk luft om ørerne. Håber bare vejret arter sig lidt bedre i morgen, hvor turen går til Aarhus med to søde piger. Vi skal hygge, og derefter til Justin Bieber koncert – udenfor!

Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel striped happiness. Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel striped happiness. Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel white shirt happiness. Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel white shirt happiness. Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel white shirt happiness. Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel white shirt happiness. Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel white shirt happiness.Siden jeg fik denne skjorte tilbage i vinter, har stort set haft den på mindst én gang om ugen. Her er virkelig tale om ren materiel white shirt happiness.
Shirt RAILS / loafers GARDENIA CPH / trousers KAREN BY SIMONSEN / sunnies CÉLINE

Share:

2 Comments

 1. juni 4, 2017 / 5:27 pm

  Skjorten er bare så fin – kan godt forstå du er glad for den 😛 <3

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juni 10, 2017 / 3:55 pm

   Tak søde S 😀 Håber du har det godt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?